Törölt nick Creative Commons License 2002.09.18 0 0 169
A hajoménököt még nem hallottam, de jó. Biztos sokan vannak. Egyébként az arabok között is sok hasonlo "diplomás" van. Találkoztam már olyan mohameddel is aki áll´tása szerint egész életében tanult (45 évesen jött ide), amikor bevitte a paksamétáját honositani mindössze 20 pontot kapott az egész életmüvére, ez egy terminnek felel meg. Egy magyar ismerösöm esti egyetemen szerzett pedagogiai diplomát ezért 80 at kapott. Azota a többit már megszerezte itt és tanit.

A VOLVO alias Hisinge traktor valoban birja a gyürödést, bár amiota áttértek az elsö meghajtásra nem az igazi. Sajnos az Ŕltalad irt szerszámkészlet sem elég ma.
Vigyázz is a 245 re.

A svéd pénzröl én valami félfekete asztal alattira gondoltam.
Amit Te irtál az egyszerü ados fizess téma. Az más kérdés, hogy a svédek valahogy bepalizták a hazai okosokat, vagy volt egy kis kenés is, csak irják alá, a többit majd meglátjuk.

Nem tudom megérteni miért ezt a tipust választották. Eddig csak Délafrika vett, vagy kölcsönzött hasonlót.
Remélem a kapirgálo tyukok riogatásán kivül komolyabb dolgokra sohasem fogják öket használni.

A bor direktimport, legálisan jó ötlet, csak akkor lehet némi gond, ha valami mást is találnak a vámosok az ifjuságnál. Akkor egy pár hétig lehet magyarázkódni a rendörségen, amig elengednek.

Mit szólsz a választáshoz?
Čn jobbos beállitottságu vagyok, de ez a négy dinka már elöre veszekedtek ki kerül közelebb a fazékhoz, és kinél legyen a fakanál.
Buffel sokszor hülyeségek beszél de legalább nincs vita. Megszavazzák és kész.

kormorán