garda Creative Commons License 2002.09.13 0 0 10
Már legalább 3 éve, hogy nem jártam katonai létesítmény közelében, de szerintem lényegében semmi sem változott. Én korábban 3szor vagy 4szer voltam sorozáson és mindig más mondtak, sőt a legutolsón is, de Szentendrére kerülvén meg csak megint más lettem. Az információáramlás gyatra, különösen a hagkieg és a bevonulás helye között - nagyon sok dolgot elfelejtenek. Ez talán számodra némileg előnyös lehet.
Egy időben én azt is hallottam, hogy visszaveszik a tartalékos pk-k számát, mert nem kell annyi. Most nem tudom mi a helyzet ezzel. Az én időmben elég könnyű volt bekerülni, de ez az illetékes hadkieg-től is nagy mértékben függ. A hadkieg-n döntik el, hogy tartalékos tiszti képzést kapsz vagy nem (a feltöltendő létszámnak megfelelően). Ha itt van ismerősöd, az nyerő lehet. Ha ismert a bevonulás ideje, mindenképpen idejében jelezd az ilyen számdékodat, nehogy késő legyen.
Ha a kiválaszott katonai felsőoktatási intézményt megvan, akkor nagy baj nem lehet, mert ott még mindig lehet mozogni...
Előzmény: HUNTERKILLER (9)