cucu Creative Commons License 1999.03.26 0 0 43
Gabek,
nagyon tájékozatlan vagy!! Idestova 3 éve már, hogy meegszünt a 220 V ! Helyette a 230 V a hivatalos feszültség érték! (50 Hz) A többi abszolut rendben van.
Minden nemzetnet magának kell megvívnia a harcát! Azért nem helyes, ha otthagyja valaki a szülőföldjét, mert ez nem vezet megoldáshoz! A probléma ugyanis ott marad, csak Ő nem vesz róla tudomást. Aztán amikor mások élete árán normalizálódik a helyzet, akkor meg nagy pofával "haza" megy (jön) és lenézi azokat, akik kikaparták az Ő gesztenyéjét is.
Szerintem minden embernek ott kell élnie, ahol világra jött. Ez alapszabály. Legalább is csak úgy mehet máshová, ha erre békés lehetősége van! Mint például Ausztráliának -gondolom- jól jöttek a bevándorlók, mert ott olyan a népesség, hogy még örülnek is neki. (Azt hiszem, egy időben kevés volt ott a férfi. Vagy a nő?)
Szóval a hazáért tenni kell ! Különben nem marad semmi a következő generációnak! Gondolni kell a jövőre is, nem csak önző módon a saját kis nyavalyás életünkre! Akinek van családja, az amúgy is így gondolkodik.