kismanó
2002.09.10
|
|
0 0
50
|
Sziasztok!
Nekem az első császár után másfél évvel csak egy kis halvány csikocska jelezte hogy valaha ott történt valami. Kitartás és minden tünet el fog mulni legalábbis nálam igy történt. A második még csak 2,5 hónapja volt arról nem tudok még nyilatkozni.
A dokitokat érdemes megkérdezni a további lehetőségeket illetően. Ö tudja, hogy az első miért és hogy történt pontosabban tud jósólni a következőt illetően. Van olyan ok ami miatt a következő szülés lehet akár normál uton is de van olyan ok ami kizárja a további rendes szüléseket.(sajnos nekem ilyen ok volt) Én az első után mindent elolvastam amit el tudtam a császárral kapcsolatban, hogy már sokkal felkészültebb legyek. Egyet biztosra mondtak, hogy császár után már nem lehet EDA-val szülni mert a vajudás alatti néma hegszétválást nem tudja olyankor visszajelezni a kismama.
Azzal pedig hogy később éreztétek magatokat igazán anyának ne foglalkozzatok tulságosan. Simán szült barátnőim is mondták hogy kellet nekik egy kis idő az anyaság felfogásához. Szerintem a lényeg az hogy imádjátok a manócskákat. Én most az ikrekkel a korházban elbőgtem magam amikor elindult a kisfiam hazafelé és nem maradhatott velem. Az akkor sokkal jobban fájt mint bármilyen műtéti heg.
Üdv Kismanó
|
|