Avass Creative Commons License 2002.09.09 0 0 5485
Sziasztok kocsma- és sorstársak! Üdvözlök minden régi (és néhány új) ismerőst itt a sörmentes csehóban.
Jelentem, én is elkezdtem a felkészülést az idényre.
Bemelegítésképpen elolvastam azt a cirka 100-200 hozzászólást, amit az elmúlt 1,5 hónapban firkantottatok.
Meg kellett állapítanom, hogy egyesek már jóval előrébb járnak erőnlétben, és gépelésbiztonságban. (Szép volt Adam_14, postafordultával küldőn az arany-lúdtollat - egyébként nagyon tetszett, és nagyon igaz - persze csak szerintem - úgy értem, ha ez egyáltalán jelent valamit.
Szóval a felkészülés. Azért nem eresztem bő lére, mert még csak könnyített erőnléti edzéseket végeztem sok sörrel, bíccsel, pihivel és kevéske klaviatúra emelgetéssel, valamint banánhajigálással megspékelve (azé' ez utóbbi elég jó megy, már úgy tudom dobni, mint a bumerángot, szval simán be***-om fentről a vadiúj fedett játékoskijáró alá!!! - Reszkess Dávid :-)))
A kosárlabdáról egyenlőre semmit, még a VB-ről is lemaradtam :-(
...az Olajról pedig csak a Gösser kupa után tudok mit mondani, amire már fenem a SHIFT és ENTER billentyűimet!
na csá, ha ezt olvassátok, akkor nem szállt el a merev(?)lemezem a Jagermester nevű rendkívül pusztító vírustól, és még emlékszem a jelszavamra...