Narancstalan Creative Commons License 2002.09.05 0 0 79
Látod elkerülte a figyelmedet, hogy feladtam a vitát a terepjáró-ról, mint olyanról. Utána volt egy kérdésem, ha már annyira felháborít a bminiszter autója, nem szúr-e szemet Orbánné (vagy a gyerekpesztra) kissé túlzott igénye?
Tudod olyan ez, mint Dajcs Tompika albérletügye volt. Olyan jó hitelkonstrukciók vannak, lakásra-kocsira, nem futotta???

Ps: OK, utólag gondolkodtam, a náci - coclib nem egy kategória, mindenesetre sohasem szerettem kötéllaciéknak ezt a - szvsz teljesen képzavaros - jelzőjét.

ezen halmazon belül persze lehet komcsi is pl. de az egy kisebb halmaz.
Csak csipkelődöm, ugye nem tagadod, hogy a komcsi a jobb ill. bal halmazzal is úniót alkot :) Ha igen, megvan au újabb vita.

mellesleg a lampert körlámpása már a kifutó típus..
Isten bizony, lassan irok egy mail-t a Kellernek :)

Ja még egy dolog, tegnap /véletlenül:)/ láttam a Jánosit a Szemere utcában (gondolom az ISM-ből haza) - egy világosszürke VW PASSAT-ban, rendszám hgb-036), ellenőrizd az erkorm.-on, meg esetleg kérdezz rá a min.-ban:)
Akkor most 1-1.
Szvsz még mindig neked kellene ezt a Mercedes dolgot bizonyítani - feltéve persze ha érzel magadban annyit, hogy egy feltételezett "jópofa" füllentést kisimíts. Ja és én nem ugráltatlak, ráérsz holnap is :)

Előzmény: bad100 (77)