manhattani Creative Commons License 2002.09.02 0 0 56384
Az eleje nem lesz OFF... :)))
etwg,
bár már megfogadtam, hogy nem szólok hozzád egy darabig, ha szokásod szerint gyalázkodásba fogsz, most kivételt teszek, mert valamit nem értesz. Bár ezt a vasútbarátok nagy része pontosan érti, ezért nem nekik kell elmagyarázni, hanem neked.

Azért jó pl. vasúti rádiózást hallgatni, mert érdekes. Megtudhatunk belőle dolgokat a forgalomszervezésről, pillanatnyi állapotról, eseményekről. Ezért vesznek a világon rengeteg olyan vevőt, ami ezeken a frekvenciákon működik. Ez akkor is jó, ha ezt nem tehetjük közzé. Remélem, ezzel a dolog lényegi részét világossá tettem.

Innen OFF:
BAKTER beírta, hogy mik az ilyenfajta rádióvétel szabályai. Te írtad, hogy nem úgy van, hanem bűncselekmény hallgatni. Írtam, hogy Magyarországon nem. Erre azt írtad, sem te, sem BAKTER egy szót sem írt, hogy mit szabad és mit nem MO-on. Márpedig ő arról írt, ezek a magyar szabályok. Beírásod valakit félrevezethetett volna, ezért javítottam. Mire te gyalázkodni kezdtél, és engem minősíteni. Tedd, barátom. Most egy darabig személyes Bábelbe teszlek, ha jársz a Gyaloglóra, tudod, mi az. Üdv.
OFF vége.

Előzmény: etwg (56380)