Hát én nem egyeztem meg vele határidőben, de ha már egyszer kitolta az utcára, onnantól kezdve neki már semmi köze hozzá. Ráadásúl ha őt zavarta, hogy a ház elött áll, akkor annak nem az a módja, hogy szétszedjük, hanem mondjuk be kell szólni a rendörségre vagy mittomén kinek, hogy vigyék el onnan. Vagy fogom az embereket, és kitolom a sarokra. De szerintem Ő úgy gondolta, hogy el fogják lopni és szöget ütött a fejébe, hogy miért ne Ő húzzon hasznot belőle. Inkább Ő szedje szét, mint más.
Szerintem Ő nem számított arra, hogy én szombaton este kimegyek megnézni, hanem hogy lesz idejük szétszedni és eltüntetni a maradványait. Ugyanis pénteken este még a kocsi egyben volt, ezt szombaton szedték szét ennyire és arra következtetek, hogy ma mikor kimegyek már a maradéknak is hült helye lesz. Aztán ha jön a tulaj, majd megmondjuk, hogy ellopta valaki. Hát tudod, bár így lett volna. Az sokkal kevésbé idegesítene.
Egyébként Ő tutira erre számítot, mert csütörtökön azt mondta, hogy hétfőig vigyük el, és arra számíthatott, hogy én majd csak hétfőn megyek oda a kocsiért.