Snuki Creative Commons License 2002.09.01 0 0 3
Tudom mumtaz, hogy ki vagy akadva, jogosan is.
Ha megengeded, leírnám saját hasonló történetemet.
Nálunk nem mi voltunk az eladók, hanem a vevők. Szóval vettünk egy kertes házat, illetve cseréltünk. Mi jöttünk a házba, a mi bérházunkba meg ők. A ház régi tulajai, miután lezajlott a költözködés megkértek rá, hagy maradjon már az autójuk az udvarunkon, féltik a bérház előtt hagyni, keresnek neki a környéken valami garázsbérleményt. Nekünk akkor éppen nem volt autónk, de a vétele folyamatban volt, így nem szívesen, de beleegyeztünk. A költözés december 30-án zajlott, határidejük január 31.
Úgy egeyzetünk meg, hogy az autó az udvaron parkol, volt garázs is ugyan, de mint említettem a mi autóvételünk is a küszöbön állt. Szóval ők faszán kb.1 hét múlva a megállapodás után spontán beparkoltak a garázsba, garázsajtó nyolcrazárva. Megvettük az autónkat. A helyzet az volt az ő autójuk a garázsban, a miénk kint az udvaron.
Mivel volt kapukulcsuk is, össze-vissza járkáltak az udvarunkon, mindenféle embereket hoztak oda.
Elvártam volna, ha jönnek, legalább megnyomják a kapucsengőt, hogy itt vannak, beülnek az autóba , és elmennek. De nem. Teljesen úgy viselkedtek, mintha még mindig ott laknának. Eljött a január 31.-e, persze nem vitték el a kocsit, majd február 28., még mindig semmi. Jó kis ingyen bérlet volt nekik. Aztán már nem bírtam tovább, április elején lecseréltem a kapuzárat, üvöltöttek, hogy mi az hogy kulcscsere, nem tudják elvinni az autót. Mondtam sajnálom, nem ebben egyeztünk meg. Különben is ne üvöltsön a saját házamnál velem, ha sokáig pofázik, kitolom a kocsijukat a ház elé, az útra. Na ez használt, még aznap elvitték, miután 1 hónapban egyeztünk meg, puszta szívességből, hollott nekem ők teljesen idegenek voltak, aztán lett belőle 3 és fél hónap.

Te, mumtaz pontosan mennyi időben egyeztél meg a tulajjal a kocsid pesztrájában? Mert ha túllépted a határidőt, jogosan lett pipa.
Azért az durva, ahogy szétkapták a kocsidat.