néhány dologról:
a gitármánia renegádoldala már egy éve meghalt, poraiból csakis Pyramyd mester támaszthatja fel, ha lesz ideje, és lehetősége, biztos megteszi.
A Dreames kották engem is érdekelnek cserére: küldök anyagot a saját kottáimról, és végül:
ha megfigyelitek, én is ezen erőlködöm már egy ideje, hogy ujra gitármánia legyünk, és ne bolhapiac, persze annak sem vagyok ellene, de nemigazán társalgásra alkalmas téma.
A mélyített nyakról:
annyit tudok róla, hogy egyáltalán nem könnyebb rajta játszani, sőt, nehezebb (amig meg ne szokod), hiszen ha belegondolsz, hozzá vagy szokva, hogy nyomod a húrt, nomármost ha benyomod a "gödörbe, akkor legalább negyed hanggal elcsúszol, tehát éppen csak hozzá kell érni a húrhoz, és miután ezt megszoktad, már gyorsabb lehet a játékod, mivel nem izomból játszol, hanem lazaságból. Bár a Malmsteen azt mondta az első oktatóvideóban, hogy egyáltalán nem leszel gyorsabb (szerintem csak mentegetőzött:))
A nyújtáshoz szintén hozzá kell szokni, hogy lefelé ne nyomd a húrt, csak csúsztasd.
Najó: de ez mind csak elmélet. Azért érdekelnének konkrét tapasztalatok, bár általánosságban már beszéltünk róla, hogy ki hogyan szeretné szétbarmolni a saját gitárját.
Baxxus tök irigyelek valakit, aki LAX-ban dolgozik. Ha meguntad, és MO-ra akarsz jönni, szivesen betöltöm a helyed ;)
GG