DarkSide Creative Commons License 2002.08.29 0 0 175
:)
Kicsit mintha konzervatívabbnak néznél(olvasnál), mint amilyen vagyok! :) Soha nem voltam ellensége az elektrónikus hangzásoknak. De ha csak samplerek és lemezjátszók szólnak, azok számomra(és még nagyon sokakéra) soha nem fognak zenét produkálni.
Nem vagyok túl vén, s egy rock zenekarban gitározom. S én is használok dögivel effekteket. :)

De miért hasonlítasz egy über lemezlovast egy mezei gitároshoz? Legyen mondjuk Satriani és akkor már van értelme a non plus ultra kifejezésnek. :)

Az igazi művészek soha nem voltak bezárva a stílusok közé. Az igazi művész stílust teremt. A legkedvesebb ilyen példám Chuck Schuldiner(R.I.P.) és a Death. Ugyan úgy, mint a Dire Straits frontembere egyedül írta az összes szólamot az összes hangszerre, a szöveget is. Ő énekelt és gitározott egyszerre, nem is akármilyen szinten! S nem utolsó sorban egy egész stílust teremtett, ami a zenekar nevét kapta.

Teljesen más elképzeláseink vannak a zeneszerszám fogalmát illetően, soha nem fogunk tudni egyezést találni. Akkor napközben egy fabatkát sem érek, ezt megbeszéltük! :)

Hogy ócska lennék, még elfogadom. Hogy értéktelen, az is elég valószínű. De a szart azt teljes mértékben elutasítom. Csak azért, mert megszóltam azt, amit szeretsz, még lehet, hogy nem vagyok szar Ember!
Egy biztos. Nem szeretem a művirágot, a szilikon melleket, a műagyag étkészletet, a műnőket, s a műanyag zenét sem. Mert ez az én értékrendem szerint az. Ha ezért szar, ócska, értéktelen és igénytelen Ember vagyok, akkor legyen! De a szememben ez a zaj az értéktelen, igénytelen, ócska és szar. Aki hallgatja, az maximum igénytelen! De attól még lehet jó Ember!

Tisztelettel DarkSide

Előzmény: minimal (171)