Timna Creative Commons License 2002.08.28 0 0 388
"Oscarnak mondtam hogy van a topic az indexen, de nem nagyon Internetezik, ha jol tudom. Az emailekre is csak 1-2 het mulva szokott valaszolni, ha egyaltalan valaszol. :))"
Látom, halad a korral :)))

"Miert, volt Cracker's demo 3? Es ebbe irtam en az EVS partot, vagy az a kettes volt? :))"
Hát ezzel én is így vagyok, hogy nem igazán emléxek arra mit is csináltam. Viszont a Terrorists összes demojára emléxek: scroller, huzi és zene :)

Csabo: "Csabo/LOD vagyok, mi személyesen nem találkoztunk, de nagyon klassz demókat írtál. A Legend of MC meg a Fatal Mirror is nagyon király. Majd nézd már meg mit szedtem össze rólad. Persze képet magadról küldhetnél, meg a kiadott programjaid listáját is, ha még emlékszel valamire (én nincs benne abban a 16-ban amit már én összeírtam)."
Thx, azok szerintem is jó demók, kár hogy ami emulátorral eddig néztem, a legtöbb jó effekt nem jön le... Képet? Adatok! :)) Van site is. De küldhetek jobb képet is, biztos tudok. Nem emléxek egyéb release-re, pedig volt szerintem :)

"Volt még egy demód, amiben volt oldalkeretre írás"
Nem mondod :)) Halványan emléxek rá, de nem tudtam, hogy ki is adtam :))

Na mindegy, kicsit más. kövezzetek meg, tegnap voltam egy MSZP-s kampánynyitón, ott láttam apádat, Omega :) Ja, képeket majd erről is teszek fel a site-omra. Pussz all.

Előzmény: edhellon (387)