tivald Creative Commons License 2002.08.17 0 0 77
Helló!
Igen, elsőre én is azt hittem, hogy ez a gond, mert akkor valóban saját taktikát szabtam (főleg azért, mert az időmérő után elfelejtettem visszaállítani a benzin-mennyiséget :-)). De épp most mentem egy teljes versenyt az A1 Ringen, és nem ez a gond. 71 körös a verseny, én 43 körre elég benzinnel kezdtem, aztán 33-ra tankoltam (ez ugye 76 kör). Direkt megvártam, hogy ők hívjanak ki, kis is mentem, aztán a szokásos: a következő körben rögtön újra kihívtak. Persze nem mentem ki, nem is lett semmi gond belőle.

Ha valaki szintén A1 Ring rajongó: meg tudnátok nekem mondani, hogy a két hosszú balos íven mi a legjobb taktika? Hogyan lehet jól bevenni? Merre húzódják, hányasba váltsak? Ugyanis ott mindig rámvernek fél másodpercet a többiek, ami elég idegesítő, még akkor is ha még így is az enyém a leggyorsabb kör. Amúgy szerintem nagyon szerény az a verseny utáni összesítés. Igaz, hogy jobb gombbal kiírja a köridőket, de pl. ha azt szeretném megtudni, hogy ki volt a leggyorsabb, akkor végig kell bogarászni az összes emberke köridejeit, hogy ezt ki lehessen deríteni (amennyiben nem figyelek erre verseny közben).

Előzmény: Papirzacsi (76)