bagifruzsi Creative Commons License 2002.08.15 0 0 125
gtokaji: Egyetlen egy dolgot árulok el: ha egyszer kef*t a kutyád, akkor utána sokkal nehezebb lebeszélni a csajozásról, ami által sokkal nehezebben kezelhetővé válik. bár ez egy goldennél talán nem akkor a gáz, mert jóindulatú egy dög, de biztos, hogy lesznek gondjauid utána.

vagy rendszeresen fedez a kutyád, vagy csak rosszabbul jársz Te magad.
állati ösztönökről pedig csak annyit, hiogy a farkasfalkában 2 állat szaporodik, a többi kivárja a sorát, vagy sorra se kerül. Nem létszükséglet számukra.

A goldenek állapota még kinézetből hagyján. Engem abszolút nem érdekelne, hogy hogyan néz ki, dee az idegrendszerük, a munkakészségük, a használhatóságuk a béka se*ge alatt van. És ez már gáz. A végén oldajut, mint a basset hound vagy a bulldogok. Kinek jó ez? mindössze annak a néhány kapzsi embernek, akik ezzel akarják magukat hülyére keresni.

Hol vagy felelőtlen? Szerintem nézz magadba, és meglátod. Hobbikutyás, hobbikutyával, a kutyákról elég keveset tud... Szerinted miért ad oda bárki is egy kutyát ajándékba? Mert NEM JÓ, hibás, selejt. Valami gáz van vele, ezért nem merte eladni.
de ha már itt tartunk, az én kutyám is ajándék kutya, nem is akarok vele semmit, legfeljeb dologozni egy keveset, ami neki is tetszik. Pontosan tudom, hogy mi a gáz a kutyámmal és pontosan emiatt nem lesznek kölykei. Ennyi.

És had osszak meg veletek egy fontos élettapasztalatot: Ajándékba ne adj és ne fogadj el kutyát!

Kedves gtokaji, kérlek gondolkozz, mielőtt csinálsz valamit!

retrieveres üdvözlettel: Fruzsi

Előzmény: gtokaji (124)