ControlDenied Creative Commons License 2002.08.12 0 0 145
Üdv!

Szép volt, jó volt a koncert, ahogy már irtátok, csakhogy 2 dolog roppant mód zavart:

1. a sok pogós köcsög, aki nem hagyott békén minket; majdnem nekiestem kettőnek, persze nem értették, mi a frászt akarok, ettől teljesen idegbeteg lettem

2. azokat a számokat, amiket Zak énekelt fel, kb. 1.5 hanggal lejjebb játszották, ami szerintem sokat rontott a produkción, nem értem mi szükség volt erre, az énekes biztos ki tudta volna énekelni (egyébként nekem nem jön be a hangja, de a fickó szimpatikus).

Ja, és a szintik se szóltak jól szerintem. Volt néhány nagyon szép pillanat (When the crowds are gone, Temptation R. stb.), de valahogy jobbat vártam. Talán túlságosan régóta ábrándoztam erről a koncertről. :) Remélem, még elcsípem őket valahol. A Silk and Steel tényleg jó ötlet volt a végén.

Szóval a magyar mentalitású közönségnek sikerült elb*szni a hangulatomat. Itthon nem lehet egy koncertet normálisan végigélvezni?? Vagy már túl népszerű a Sava, hogy ennyi barmot odavonz? ...

Nna, kicsit kaotikusan fogalmaztam, de nem volt kedvem rendbe szedni a gondolatokat, így hitelesebb...

see ya