kürtök Creative Commons License 2002.08.07 0 0 188
Parachutiste‼
Az igazság az, hogy amióta először írtam ebben a topicban, nem néztem meg, nem arról van szó, hogy nem akartam válaszolni. Nos sorrendben:
1. Nem kimondottan, de a negyvenéves korhatár már csak 35, szóval ne vesztegesd az időt, mert ellened dolgozik.
2. Én is szemüveges vagyok, az voltam előtte is, csak nem hordtam, de a vizsgálatoknál kiderült, és ők csináltattak szemüveget. Az 1 diopt. a határ úgy tudom, szóval ha van szemüveged hordd, és jelentkezni is abba menj, nem tudom mennyit befolyásol a lövészeteknél ha nem viseled, de titkolni kár úgyis rájönnek.
3. most már tudod
4. Igen, én is ejtőernyőztem azelőtt, 500 és 4000 ezer méter között volt minden, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ejtőernyősökhöz kerülsz, ezt nem kell mellre szívni. Ami a búvárkodást illeti ez már többet befolyásolhat, ez ejeéknek van egy erre specializált egysége.
5. Ez attól függ mivel utasítanak el. az ok lehet orvosi alkalmatlanság, vagy túljelentkezés. Ha az első, próbáld megtudni ez a szerintük meggyógyuló kategória-e, vagy végleg le vagy írva. Ha a második, mindenképpen menj vissza, ez tetszeni fog nekik. A túljelentkezés most kb 15-18-szoros. Az sem egészen igaz, hogy mindegy melyik évszakban jelentkezel, télen kevesebb az önkéntes.
6. Erről nem hallottam mennyire bőbeszédűek, aki fordítani fog neked próbáld meg rajta keresztül megtudni.
7. A toborzóhelyen ahol jelentkezel nem indítanak naponta vonatot, összevárnak egy létszámot, nálam ez egy hét volt, plusz két hét ha jól emlékszem Aubagne-ban. Július 16-án jelentkeztem Strasbourgban, július 17-én kezdtem a kiképzést.
Nem olvasok el egyetlen Légióról szóló könyvet sem, én is írom az enyémet, soha nem fog utcára kerülni, mert nem fogok egy lapra kerülni azokkal a háborúshősökkel, akiket látni a frei dossziéban etc. Ha olvasol a légióról, legalább azt nézd meg, mennyit húzott le a manus. Minket kint ez a téma mindig a plafonra kergetett, néha már röhögni se volt kedvünk ezeken a rambókon.
Sok szerencsét, éljen a Légió‼
Előzmény: Parachutiste (187)