Goto Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1034
Bocs, hogy "közétek furakodok", de ha már mindenképp leszedted a császit, vágd fel a kalapját vékony (0.5,1) mm-es szeletekre, öntsd le olivaoillal, sózd meg, tegyél rá egy kis borsot, de mást nehogy tagyél rá, borítsd nyakon citromlével, keverd össze lehetőleg úgy, hogy ne nagyon törjön össze, hagyd egy kicsit állni az egészet és gyűrjed hús vagy az ebéd mellé, mint salátát. Mennyei...Szerintem a császi csak nyersen finom, na meg roston sütve, egyébként, ha levesbe vagy más kajába teszed, penészízű. Szárítani se lehet. Egyébként főleg tölgyesben, de a szelídgesztenyést se veti meg. lehet találni füves útszéleken, hegytetőkön, mert szereti a piszok a meleget. Ha teljesen zárt burokban találod, az irányadó, hogy a tojása felül szélesebb, mint alul, de azért a tetejét kapard meg, amíg meg nem látod a piros vagy narancsszínt.
>>Gombavizsgálóban kénytelen vagyok megbízni>>

Az ny betű nem p akart lenni vlen? HIHI...

Előzmény: zsigrai76 (1032)