Probatbicol Creative Commons License 2002.08.07 0 0 239
Igen.

A labdajáték szerződések megkötésére csak 1995-ben került sor, nem érintette a 94-es év befejezését.

Az egymilliárd elvonása érdekes történet: emlékeim szerint Bakó Lajos lelkét terheli, aki akkor képviselőként ezt beterjesztette és aki ma a Kuratórium elnöke. Érdekes lenne megkérdezni, hogy nincs-e némi lelkifurdalása az ügyben.

Vágó először a tv2-höz ment, és csak 2000-ben ment át az RTL-re. Tehát ez is az összejátszás-elméletet erősiti.

Hányszor dobták vissza a leltárt? Egyszer sem. És ki dobta volna vissza, és kinek? Három hét alatt lezavarták az egészet.

Abban igazad van, hogy a fel nem osztható költségek egy része a külső gyártás adminisztrációjából fakad: szerkesztőség, szerződés-szerkesztés, átvételek, stb. De akkor azt kellett volna csinálni, hogy arányosan csökkenteni az apparátust (tehát ha elkezdek többet gyártani külsőben, akkor ennek mértékében csökkentem a belső állományt, vagy ráterhelem ezen költségek arányos részét a gyártó rezsijére. Egyszerú modellezéssel ez megoldható lehetne.)

A sarki ház nehéz ügy, mert annak bérlője, a Hitelbank 95-ben bejelentette, hogy csináltatott egy felmérést, amely szerint az épület életveszélyes, holnap összeomlik, tehát nem fizeti a bérletet és kiköltözik. A ház a mai napig él, jegyzem meg. Tizmilliókat kellett volna egy ellenvéleményre költeni, ezért a legjobb megoldás a Kuratórium beköltöztetése volt. Később Peták rákapott az izére, és a menedzsment is átköltözött az elefántcsonttoronyba. A végén persze eladták.

Nagy László és Bányai-ügyben tökéletesen egyetértünk, volna mit hozzátennem, de csak rontaná a róluk alkotott képet, azt meg már minek?

Igen, világos, hogy Nahlik és Juhász nem voltak radikálisok, de az is, hogy nem voltak tökösek megállitani a fenevadakat. A fogkirúgós riport legalább 5 %-ot hozott Hornnak. Végül is tehát ez Nahlik hibája a jobboldal szemszögéből, speciel én nagyon örültem neki. Meg is mondtam, hogy fiúk, itt b@sztátok el.

Előzmény: pernahajder (238)