Valaki szavára adni: nem elég ha csak meghallgatod. A megfogadás nagyon nehéz. Kevés ember volt annyira hatással rám, hogy megfogadjam a szavait. Azt is minek. Becsapott az összes végül...
Nem kell engem megérteni. Úgysem lehet. Nézd meg, mindenki azt gondol, amit akar, és mindennek semmi köze a szándékaimhoz. Kiforgatott szavak, kiforgatott magyarázatok, minden egyes szóra. Bántani? Azt senki nem vette észre, hogy engem bántott mindenki minden egyes hülye kötözködésével, azzal, hogy lehülyéz, lebarmoz, és egyéb? Nekem nem lehet belőle elegem? De, nagyon is.
Én megtettem mindent azért, hogy itt védjem egy-két ember szaros seggét is. Megharcoltam a moderákkal a következetlenség, és egyszerűsítő elv miatt. Megbeszélgettük, elvitáztunk, és az a vége, amit leírtam tömören. Nincs más. Ez van. Bánom, hogy beleszóltam, belefolytam, és amúgy is. Én szívtam meg, mindig én szívom meg. Én leszek a bűnbak, a hülye, és egyéb. Mindenki beleszól mit gondoljak, és mit ne, Mi legyen a véleményem és mi ne. Mit tegyek és mit ne. Nekem ezt senki nem fogja megmondani. Mert akikben megbíztam, és hallgattam rájuk, azokban mind egy szálig csalódtam, keményen. Legutóbb abban az emberben, akit apámnak tartottam. tehet az egész világ egy óriási szívességet...Nem írom le, mit.
myo