Szia Sas! :-)
Ervelhetek? :-)
1. A penz. Jo esetben a bebi no, mint a bolondgomba. Ez azt jelenti, hogy az elso idokben kethetente, majd havonta kell neki uj ruha, de nem 1 darab, mert nem varhato el az asszonytol, hogy minden bukas utan mosson. Eldobhato pelenka kell dogivel, mert az sem varhato el az asszonytol, hogy naponta tobbszor jarassa a fozoprogramot (villanyszamla :-)). Na nem sorolom itt tovabb, mert gondolom, Te is tudod, hogy nem az asszony valtozik hirtelen penznyelove :-))
Mellesleg mi a helyzet az olyan szerencses xcsaladoknal, ahol meg igy is eleg a penz es nem kell plusz munka?
Ja es ez azert nem az asszony marhasaga.
2. A szex. Alairom, hogy az asszony nem kivanja annyira a szexet egy ideig hormonalis es fizikai okok miatt. Azert probalj meg belegondolni, hogy ami hormonalis valtozas 9 honap alatt vegbement, az a szules utan 6 het alatt alakul vissza. Es a fizikai ok: probalj meg elkepzelni egy jo kiados gatsebet, ami ELVBEN 6 het utan gyogyultnak neveztetik. Gyakorlatban meg 10 het mulva is sajog neha.
3. Hat nem tudom, en ebbol nem csinaltam problemat, mondjuk ugy latszik, szerencses alkat vagyok, de azert hallottam en mar olyat, hogy a lelki problemat a ferj "kedves" beszolasa okozta, amivel az asszony alakjat ocsarolta.
4. Maskepp eli meg egy anya a szulove valast es maskepp egy apa. Az anyaban 640millio hormon koveteli tombolva, hogy gondoskodjon a gyerekerol, ezert a legkisebb nyikkanasra ugrik. Az apatol viszont csak az anya "koveteli meg", hogy gondoskodjon a bebirol, ezert hajlamos lazabban venni a dolgokat, ami neha kifejezetten jo, de azert nem kell megszolni az anyukakat, mert anyak lettek es hallgatnak a hormonjaikra :-))
MuTeR