Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 3794
Kedves Morczogó! :)

Igazad van, MEA CULPA (szintén LÓ nagy betűkkel!).

Mivel nem havidíjas vagyok a Vodafone-nál, így a spotot "csak" annyira figyeltem meg, amennyire érdekelt - és mivel a fejem nem káptalan, egy ideig(!) hivatkoztam a "csúcsidőn kivüli" megkötésre, de kb. jó egy hete észrevettem a hibámat és már direkt nem írtam bele.

Ellenben: a MATVÁV (így , ló betűkkel) CSÚCSIDEJŰ forgalmi díja BRUTTÓ 9FT helyi hívás esetén. A Vodafone-é pedig NETTÓ 9Ft (ami bruttó 11,25).

És csak és csupán erre az apró (25%-os) különbözetre hívtam volna fel a figyelmedet/figyelmeteket.
Mert NEM a prepaid kártyákhoz (ahol nincs havidíj) adják ezt a kedvezményes lehetőséget, hanem a havidíjas SIM-ekhez. Akkor mennyit is nyersz havonta?!
És milyen 800Ft-os kártyát használsz Te?! Ugye nem ezzel beszélsz Matáv irányba nettó 9Ft-ért?!

És azt a cseppet sem apró különbséget is szerettem volna feltárni, hogy a Vodafone (az egyéb mobil-szolgáltatókhoz képest messze jobb) díjazása mellett is 48Ft a nem a kiválasztott vezetékesbe irányuló forgalmi díj percenként csúcsidőben - ez a Matáv esetében 30Ft (csúcsidőn kívül 24/15 az arány).

És azt is szerettem volna Veled/vözölni Veletek, hogy nagy valószínűséggel meg fog szűnbni - belátható időn belül - a kapcsolási díj.

Egészen egyszerűen: aki vezetékes számokat (is) akar hívni és NEM CSAK a Vodafone által elérhető 1 db kedvezményes vezetékes primér körzetbe irányuló hívásokat akar folytatni, annak nem feltétlenül jobb a Vodafone (egyebekről nem is beszélve).

Nem védem a Matáv (megítélésem szerint) magas helyi és helyközi díjait!!! Csak arányítok...

Üdvözlettel

Maus Róbert Péter
mikimaus
/aki sokszor hibázik, és ha így tett, be is ismeri/

Előzmény: morczogó (3793)