nem0 Creative Commons License 2002.08.02 0 0 162
Krifa!
1. "Tényeid" kissé elvakultnak tűnek. Állításodból ugyanis az következik, hogy Megyó legalább 52 éve szolgálja azt a népelnyomó rendszert, amit ebben az országban inkább hosszabb, mint rövidebb ideig mindenki szolgált. Mért teszel úgy, mintha nem ez lenne az igazság?
2. Melyik rezsimet? Szerinted mi maradt még nekem, miután Orbánék, a hamvas fiatalok, 4 éven át hoztak be 40 évnyi lemaradást a lopás csalás, és hazugságok tekintetében? Tudod, az én szememben ezutóbbi súlyosabb bűn, mint a 12 évvel ezelőtt végződött 40 év, mivel épphogycsak véget ért. Ezt mért nem fájlalod?
3. Magam se voltam egyik sem, ugyanakkor nem éreztem úgy, hogy "böjtölnöm" kellett volna az elmúlt rendszerben. Azt viszont éreztem, hogy vannak törvények, amiket szigorúan betartatott a pártközpont. Volt erős központi hatalom, amely rendet tartott az országban. Volt munkája mindenkinek, annak is dolgoznia kellett, aki nem akart. Más kérdés, hogy esetleh csak látszatállásba vették fel, de abból is meg tudott élni. Ha éltél akkor, akkor Te is és szüleid is híven szolgálták azt a rendszert. No persze most így utólag kiderült, hogy ebben az országban szinte mindenki rendszerellenes elem volt, és alig várta illegalitásban, hogy végre bekövetkezzen a rendszerváltás!
Krifa! Fogd fel végrel, hogy igen sokan tojnak rá, hogy támogatták -e az előző rendszert az általad említett személyek, vagy sem, mivel igen sokan ugyanúgy támogatták. Tudod, a demokráciának egyik alapvetése, hogy mindenki választhat és mindenki választható, akit ebben a jogában bírói határozat nem korlátoz. Mért akarod a magad módján újrafogalmazni a demokrácia játékszabályait? Félek, hogy ebből előbb-utóbb egy diktatúra játékszabályai kerekednének ki, pont egy olyan diktatúráé, ami ellen küzdeni látszol.
Tudod, Orbán és klikkje magukon viselik mindazon negatív tulajdonságokat, amelyekkel manapság ők a kommunistákat igyekszenek felruházni. Vagy Neked nem ezek a negatív tulajdonságok azok, amelyek nem tetszenek a kommunistákban? Ha a bolsevizmust ítéled el, akkor ebből élő példát kaphattál az elmúlt 4 évben: a Fidesz átvette és tökélyre fejlesztette az elnyomó diktatúra leghatékonyabb hatalmi elemeit.
Nincsenek bizonyítékaim semmire, értelmetlen is lenne, mivel amit én bizonyítéknak állítanék be, arról Te kategorikusan kijelentenéd, hogy az bizony nem bizonyíték. Nem is tisztem, hogy védjem Megyóékat, védjék meg ők saját magukat! Nem is értek mindennel egyet, amit az MSZP kommunikál, de sajnos le kellett vonnom a következtetést, hogy a mocskos csürhe népnyúzó elnyomó, hazaáruló kommunista bolsevikok manapság kultúrában, higgadtságban, stílusban és emberi hangban nagyságrendekkel felülmúlják az általad nagyrabecsült Fidesz és MIÉPet.
Én nem a jót támogatom. Mindössze a kevésbé rosszat támogatva akadályozom meg, hogy az elvakult, fékevesztett politikai kalandorok romlásba döntsék az országot. Orbánék nem más, mint egy hatalmas elefántbébi a porcelánboltban.
És ezt ebben az országban - ellentétben Veled - több millióan tisztán látjuk. Tisztánlátásunkhoz nincs szükség kommunista ideológiára, vagy МSZPs tagsági könyvre.
Előzmény: krifa (160)