Silan Creative Commons License 2002.08.01 0 0 3645
Hello!

En nem mocskolodtam, nem ragalmaztam, nem is allitottam fel diagnozist rolad. Csupan megfogalmaztam ama laikus velemenyemet, hogy a viselkedesed alapjan arra gyanakszom, hogy esetleg skizofreniad lehet. Ez persze nem zarja ki, hogy valoban rasszista orultek befolyasolnak teged elektronikus eszkozokkel. De ez velemenyem szerint igen kevesse valoszinu, mert meg ha leteznek is ilyen technikak, igen valoszinutlen, hogy pont veled szemben akarjak alkalmazni, annal is inkabb, mivel ezek igen koltseges modszerek, miert pazarolnak rad a penzt, es egyaltalan ki a fene torodne ennyire avval, hogy neked mirol mi a velemenyed? Ennel sokkal valoszinubb az, hogy valoban skizoid vagy. Tenyleg csak jotanacs akart lenni, hogy vizsgaltasd meg magad. Szemlatomast eleg zaklatott vagy es szenvedsz, igy mar csak a biztonsag kedveert is jo volna megnezetned magad pszichiaterrel, ha masert nem, akkor azert, hogy kizard a skizofrenia lehetoseget. Felhivnam a figyelmedet arra, hogy a skizofrenia fiatal ferfiaknal eleg gyakori, es kezeles nelkul hagyva eleg sulyossa tud valni. Tovabba magatol meg senki se gyogyult ki belole, csakis orvosi segitseggel.
Ha ezt mocskolodasnak, tamadasnak veszed, azon nem csodalkozom, ez is skizofren tunet, de en csak joszandeku tanacsot akartam adni. Termeszetesen nem muszaj megfogadni, ha ugy tetszik, futyulhetsz is ra.

Előzmény: big-bang-bum (3627)