Antisystem Creative Commons License 2002.07.28 0 0 111
Kedves MaKK3!

"Nem. Talán nem én vagyok az egyetlen embervédő."

Végigolvastam az összes állatos topicba tett bejegyzéseid nagy részét, és a következő észrevételek fogalmazódtak meg bennnem:

1. Qrva nagy rejtély számomra, hogy miért nem vágtak még ki a moderátorok az összes hozzászólásaiddal egyetemben. Ugyanis a sztichninnel spékelt virslis ötleted amellett hogy aljas és embertelen a fél Btk-t kimeríti.
(visszaélés méreggel, gondatlan veszélyeztetés, természetkárosítás, garázdaság és hasonló címszavak) bűntettekre való nagy nyilvánosság elötti felbujtás.

2, Az állatkisérletekről, kutyákról, az emberek 10 ujjának kalapácsos eltöréséről és hasonlókról tett szösszeneteid megspékelve az idézett, meg hasonló - az önmagadat a megkérdőjelezhetetlen igazság birtokosának láttató - bejegyzéseid alapján meg nagyon úgy látom hogy egy mániás pszichozisban szemvedő emberrel állunk szemben, aki a téveszméit magasztos mondatokkal felsallangozva igyekszik disszimulálni.

Többieknek: javaslom, olvassátok el a Makk3-összest.

Szóval visszatérve az indoklás után, tényleg és őszintén javaslom a szakorvos felkeresését ha ilyen gondolatok nyomasztanak, ugyanis ha elkapnak egy sztrichnines virslivel, az hosszas időtöltéssel fog járni az Igazságügyi Elmemegfigyelő és Gyógyító Intézetben - (Kozma utca) az meg egy borzalmas hely, némely ablaka a budapesti krematóriumra néz, és a X. ker MSZP-s képviselője az egyik főorvos :-) - ugyanis egyértelműen veszélyeztető állapot fennállása. (régi terminológiával közveszélyes)
20-30 éve még az ilyen állapotokat úgy kezelték, hogy 10 nap alatt adott 30-40 elektrosokkal megsemmisitették az agresszív kóros személyiséget, és azután a pszichológusok megkisérelték új személyiség kialakítását. Bár ezt (már az elektrosokkot narózis nélkül) nálad megfontolandónak tartanám - már csak szocioterápiás célzattal, hogy tudd és tapasztald, milyen a görcsokozó anyag (hasonló a strichninhez, csak utána nem lesz bajod, egy ilyen terápia után többször le se írnád asszem a strichnin nevét), ha már ajánlgatod - de hála az orvostudomány fejlődésének, ma néhány tabletta is untig elég, hogy csökkenjen az ilyen beteg emberben lévő agresszivítás, téveszméinek affektív volta.

ÜdV

Előzmény: MaKK3 (87)