Kandirozott Meduza Creative Commons License 2002.07.27 0 0 116
SirContact !
"Orban hazudott a megfigyelesi uggyel kapcsolatban. Igy kezdte miniszterelnokseget"
Sajnos igy is folytatta.,nemcsak ő,hanem a Fidesz
vezérkar minden megszólalója.Ha nem hazudott akkor csúsztatott, csúnyán tekert a szavakon.Igy pl. a kétéves ktöltségvetés sem volt más, mint a választók átverése.Az egész 4 év arról szólt,hogy milyen fontos a pr tevékenység.Ha újra kezdeném és szakmát választanék, ez biztos jövőt igérne. Szives tanulnám.
Ami pedig a Balogh urat illeti, már volt bizottsági tag, legalábbis azt mondta, hogy részt vett az olajbizottságban.Nagy szerep lehetett mert senki nem emlékszik rá.
Az hogy prokoncepciója van, azt azért tagadja, mert nem tudja mi az.Azért egy MDF-es a bizottság vezetője, hogy bőgjön le a másik, aki el akar különülni a Fidesztől.Semmit nem tudott mondani a riporterek kérdéseire, mert csak a betanult szöveget merte mondani, ha elkalandozott akkor belezavarodott a mondanivalójába.
Az egész bizottságosdi ahogy az általuk alkalmazott mostani szövegek is, a figyelemelterelés célját szolgálja. Szerintem, szegény Fideszesek nagyon biztak a népben, hogy nem a fizetés, főzés, bevásárlás, napsütés,nyaralás érdekli őket, hanem felemelkednek filozofiai magasságokba, és komoly
megfontolt álláspontot fejtenek ki amellett, hogy ha a Fidesz azt monja, akkor MP-nek menni kell. Oknak elég az is hogy O.V. mondta.(persze csak azok akik nem tudnak a filozófusokkal megasra emelkedni)
Nagyon sajnálatosnak látom, hogy a Fidesz nem tudja követni OV az új politikai helyzet felismerésében. Nakik is fejlődni kell. Csak abban nem vagyok biztos, hogy OV mennyire akarja, hogy a Fidesz kövesse, mint szervezet. Esetleg már szélesebb a látóköre és csak az egyének face to face meggyőzése a kellő út.
Szerintem egy új párt alakul. Jó lesz a szobatársaknak figyelni.
Előzmény: SirContact (34)