krifa Creative Commons License 2002.07.27 0 0 158
óta nam volt-Szia Nem0!

Nos, hogy a Te szavaiddal éljek, a bunkó, népnyúzó kommunisták visszajöttek.
Szerinted a Fidesznél jobbak.
Szaladjunk végig néhány kérdésen.
Az MSZP-SZDSZ ( a továbbiakban az egyszerűség és a hitelesség kedvéért komcsik) azt ígérték, hogy nem fognak senkit sem kirúgni állásukból politikai okokból. (nem lesz boszorkányüldözés.) Az igazság, az, hogy 1947-49 óta nem volt ilyen méretű politikai megtorlás a közintézményekben. Mindenkit szakmai képességétől függetlenül kirugnak, ha nem komcsi. Tehát hazudtak.
Aztán azt mondogatták, hogy az orbán, így meg úgy. És sokan el is hitték. (Azoknak hittek, akik 40 éves hazugságban és hazugsággal éltek.)
Ma pedig a bíróságok mindenhol Orbánnak adnak igazat, és helyreigazításra kötelezik a médiumokat. (Azt persze ők kibírják, valamelyik apróbetüs részben éjjel 12 óra 48 perckor. Ha ez volt az ára a hazugságnak?)
Azzal vádolták a Fideszt, hogy nem ír ki közbeszerzési pályázatot az autópályák építésére.
Az igazság pedig az, hogy még a száz nap se telt el, máris három autópályaszakaszra adtak pályázat nélkül építési megbízást. Azaz ebben is hazudtak. Erről a témáról Te is hosszan vitatkoztál velem, most akkor kinek van igaza? Kell a pályázat vagy nem? Képmutatók és farizeusok. Meddig kell még elviselni ezt a hányásszagot, ami a saját kabátotokról terjeng? Gyávák és piti kis rablók, hiénák, akik tíz körömmel védik a megszerzett zsákmányt. Egy becsületes sincs köztük.

Te is közéjük tartozol? Jó mellettük? Mit adnak érte?

Ugyanis a tény, hogy nem Orbánék voltak a rosszfiúk, csak annak kiáltották ki őket. Csak megbélyegezték őket, És sokan elhitték.