Yupyter Creative Commons License 2002.07.26 0 0 91
Medgyessy nem tagadott le semmit.
Ezeket mondta jún. 18-án, kedden:
"Emlékeztetem önöket arra, hogy '72-ben volt egy kísérlet, amit az oroszok, a Szovjetunió nem fogadott akkor, és ebből óriási botrányok voltak. Nem akarta az akkori magyar gazdasági vezetés megismételni ugyanezt a helyzetet, ezért elindult egy munka a korábbiakban, a hetvenes évek végén, '77-78-79-ben. Utána lehet nézni a dokumentumokban, én ennek, meg kell mondjam (Zaj a Fidesz padsoraiból.), képviselő urak, sajnos már részese voltam, mert én akkor már az IMF előkészítésén dolgoztam.
A harmadik dolog, amit említettem, és most is megismétlek: ügynök nem voltam. Erről van szó, ugyanis az kérdés (Közbeszólás az MDF padsoraiból: Felbujtó!), arról valóban számot kell adni, ha valaki az volt, nézzen szembe a múltjával. (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Főhadnagy úr!)

Erről kell számot adni. Ezt nyugodt lelkiismerettel kijelentem: nem voltam.

Képviselő Úr! Ön pontosan tudja azt, hogy ilyen kérdésekre válasz nem adható. (Felzúdulás az ellenzék padsoraiban.) Ugyanis két lehetőség van, képviselő úr. Vagy valóban igaz, hogy a szigorúan titkos állomány tisztjeként védtem a magyar érdekeket - ebben az esetben ez szigorúan titkos, és akkor sajnos, képviselő úr, nem tudok rá válaszolni. (Zaj, kiabálás az ellenzék padsoraiban.) Vagy az van, hogy azt mondom, képviselő úr, ön téved, nem igaz az, ami a Magyar Nemzetben van. Ez a lehetséges válaszok egyike. A másik az, hogy azt mondom, sajnos, nem tudok rá válaszolni. (Nagy zaj.)"

Hol a hazugság? Nem volt ügynök, aok a III/III-asok voltak. S már itt beszélt az IMF-es szerepéről, s ha hazudott volna, akkor nem azt mondta volna, hogy nem adhat választ a kérdésre.

Persze lehet, hogy mindezek megértéséhez kevés Balogh úr mezőgazdasági szakközépiskolai érettségije, s azért szajkózza folyton a KGB-s hülyeségeit, nem tudatos rágalmazásból.
No ezért is javasoltam az IQ-teszt vizsgálatot parlamenti belépőnek.