ketchikan Creative Commons License 2002.07.26 0 0 58
Na, most már csak elmondom, mi történt :-))

A sajtótájékoztatót és az előkészületeket Szegvári Katalin intézte. Mivel életében valszinűleg csak egy fantasyvel találkozott, és az a Gyűrűk ura volt, javallotta az általunk kibökött "fantasy" megjelölés után, hogy a reklámszlogenek főbbike "a magyar gyűrűk ura" legyen, hogy "az emberek tudják hova elhelyezni a regényeket". Senkinek esze ágában sem volt minősíteni (előre) a könyveket, pláne nem nekünk... mert (egy másik titok), mire a végére értem az írásnak, már azt sem tudtam, milyen tematikában és mit írtam.

Ha egy író azt mondja, az utolsó sor leírásakor gyűlölte a textust, úgy is van :-)) Ez azért fordulhat elő, mert már a mondatokkal álmodik... nem is a történettel.

Ja, és Quarkba konvertáláskor egy köteg kérdőjel és kötőjel eltűnt, kétszer olvastam újra a leadás előtt az egészet... :-))

Egyébként az újságíróként gondolkodó Szegvárinak ilyen szempontból igaza volt, ha az ember nyitni akar azok felé, akik nem olvastak fantasy-t, nem rpg-sek, akkor valahogy tudatni kell a világgal, mi is ez. EZt tesszük sok esetben, pl. ha el akarom magyarázni, mi is az a Kofola nevű ital, amit a csehek isznak, azt mondom, olyan, mint a kóla, csak gyógynövényekkel.

Egyik coca-rajongó sem fog utálni érte. :-)

Előzmény: Daoldin (57)