Papci Creative Commons License 2002.07.24 0 0 54
Ennyiert mar akar chellot is kaphattal volna es az azert egy nagysagrenddel gyorsabb es szinten 24 oras.

Ha figyelembe veszed a 6300 Ft-os osszkoltseget plusz a keszulek arat akkor ebbol a penzbol uszkve fel evig chellozhattal volna es utana is csak 3000 Ft-tal kerul tobbe az 512Kbit/s (az 57Kbit/s helyett)

Nem a chellonak csdapom a szelet, mert utalom mint a sz..t, de szerintem aki teheti az mar a szeles savu net eleres fele orinetalodjon mert az egyszeruen mas! Kepzeld el, hogy 10-ed annyi idod megy el arra, hogy var mig letoltodnek a honlapok stb.

Egyebkent ha mar az agitacional jarunk nehany infot is adok. Most volt a chello sajtotajekoztato es megkerdeztem a regios muszaki igazgatot, hogy miert ilyen szar nyiregyhazan a chello. Erre o azt mondta, hogy az orokolt gerincvonalak meg a kulso zajok meg miegymas. A lenyeg az, hogy augusztusban csinaljak meg ezt az egesz gerincvonal dolgot es onnantol kezdve allitolag egy nagysagrendet no a megbizhatosag. Hat ugy legyen...

Itt emlitem meg, hogy jovo heten ha sikerul rabirnunk a UPC-tol valaki fog jonni az interjuk.hu-ra. Szerintem addigra mindenki keszitheti az oroszlankormeit.

Előzmény: dejo (53)