Danone Creative Commons License 2002.07.24 0 0 91
Alapvető problémád,hogy nem vagy normális.Ezen nem segíthetek.Már kicsi korodban a szüleidnek kellett volna az élőlények tiszteletére megtanítani.Helyettük ezt már senki nem teheti meg. A mérhetetlen gyűlölet,amelyet a kutyák iránt érzel,(és nem jogosan a gazdájuk iránt)számomra felfoghatatlan.A kutya hűséges,szeret téged,de nem hülye.Egy rossz gazdát nem azért fog szolgálni élete végéig,mert kétszínű,és "érdekkutya",hanem mert tiszta szívből szereti...Ez az,amit az emberek elfelejtettek.És igazad van,néhányan jobban szeretik a kutyájukat,mint a szomszédaikat.(megjegyzem,én is,mivel nem is ismerem őket)
Egyébként érdekes a hozzászólásod,mert nálunk pl. a szomszédok megkérdezik,hogy nincs-e baj,hogy sír a kutya,túl sokat nyávog a macska...és felajánlották a segítségüket is.Nem a csendháborítás miatt siránkoztak.De már letettem arról,hogy benned érzelmek után kutassak.
Megoldás:
Üvölts a tulajjal,fenyegesd feljelentéssel,jelentsd fel,akár a ház közös képviselőjénél,akár máshol.
Ami ami házunkban segített,az az volt,hogy egy szívhez szóló szöveget függesztettek ki a bejárati ajtóra a kutyáról,hogy az mennyire szenvedhet,meg szemét kutyatartóról,aki hagyja sírni a kutyáját...stb.Amikor közutálatnak kezdett örvendeni az "állatkínzó",akkor megszűnt az ugatás.
Viszont még egyszer mondom,semmilyen jogod nincs elvenni az ÉLETET,teljesen mindegy,hogy kiét.
A te nyelvedre lefordítva,nem ölheted meg,mert másnak a TULAJDONA.Ahogy nem szúrod ki a kerekét a szomszéd autójának,vagy lopod el,csak azért,mert a helyedre parkolt,úgy nem teszed tönkre a többi,ő tulajdonában lévő "tárgyat" sem.
Ennyi.és nem több.(szerinted)

Ja,és megkérlek rá nagyon szépen,hogy ne terjeszd az problémamegoldó elméleted,ami nemcsak embertelen,de közönséges és barbár is.

Előzmény: MaKK3 (90)