Mme Creative Commons License 2002.07.21 0 0 2253
Üdv Mindenkinek!

Eddig tudtam megállni, hogy ne szóljak hozzá.
Mint ahogy SeeMc is leírta, ez a Montana-humungus jól összekevert itt mindent. Még szerencse, hogy senki nem veszi őt komolyan, mivel soha nem is volt hitele.
Annyit elérulhatok azonban neked, humbi, hogy nem vagyok sem 50 éves, sem pedig kövér, sőt, nem is én vagyok carella, aki Yana szerint egy nő -> ebből is látszik, hogy yanát átverte valaki, mondván, hogy ő a Carella), de nem is ez a lényeg.

Gondolom sok ellenséged lehet, vagy, ha nem is ellenség, de legalább utálnak, ami részemről érthető is, a minősíthetetlen viselkedésed miatt.

Valóban betelefonáltam a munkahelyedre, és írásban is bejelentést tettem, mivel súlyosan megsértetted az adatvédelmi törvényt, amikor személyes adatokkal éltél vissza, amikhez a munkád során jutottál hozzá. Azt hiszem ez volt a minimum, amit tehettem, hidd el, más messzebbre ment volna, illetve ment is, mint ahogyan itt azt olvashattam is. Persze ezt is nekem tulajdonítottad, holott én nem tudom hol lakik az anyád, és egyáltalán nem is érdekel, mint ahogyan te sem, te pedig nem hívtál fel engem, üzenetet sem hagytál a rögzítőmön, ergo megint keversz valakivel.

Ilyen élénk fantáziával rendelkező embert ritkán láttam eddig, csak sajnos kár, hogy intelligencia nem párosul ezzel, mert akkor talán te lehetné Asimov vagy Douglas Adams utódja, s még pénzt is kereshetnél vele.

A te személyes adataidat eddig még sehol nem láttam, ha fent is volt BÁRKINEK ilyen adata, biztos vagyok benne, hogy a moderátorok azonnal törölték, mihelyst tudomást szereztek róla. Hidd el, egészen véletlenül kompetens vagyok az ügyben, és tudom, hogy egyik moderátorhoz sem jött olyan kérés, hogy töröljék ezt vagy azt a hozzászólást a fent említett okok miatt.

Gyanítom, hogy goldwin néven is te irogatsz, tehát most is neked üzenem:

Bár lehet, hogy szerinted Menyus is én vagyok, ugyan ő egy teljesen szuverén, X.-ik személy, akit idekevertél (és nem kell túl sok logika hozzá, hogy kitaláljam: ezt is azok alapján az adatok alapján tetted, amikhez munkahelyeden fértél hozzá, mivel ő is, és én is ugyanannál az ISPnél vagyunk felhasználók, és ugye te itt nézegetted a mit sem sejtő userek adatait és logjait), és bizonyára nagyon nem örülne neki, hogy egy ilyen szarzsák, mint te belekevered a nevét mindenféle fikcióba.

És, ha sokáig vigéckedsz még itt, akkor egyfelől megkérem az Index moderátorait, hogy vessenek ide egy pillantást, másfelől pedig valóban megteszem a feljelentést, ami eddig nem tettem, és büntetőjogilag is felelősségre foglak vonatni a személyiség adatok megsértése, és a jó hírnév megsértése miatt. Ugyis most nemrégiben szigorították az ide vonatkozó törvényeket, és elkéne egy precedens értékű eset.

Ja, és remélem azért annyira nem leszel felelőtlen, hogy erre a hozzászólásomra reflektálva azzal kezdesz majd el hősködni, hogy akkor majd megkeresel az angyalföldi panelkuckómban (ha már így közzétetted, hogy merre lakom - és ugye többek között, ismétlem, ezért telefonáltam be a munkahelyedre), azzal csak magadnak ártanál, és nem is keveset.