István Gyuri Creative Commons License 2002.07.19 0 0 8
Így van kedves Old Cowboy!
Találkozzunk Gárdonyban! Bár a plakáton én nem látom a Bluetimers-t.....

Program a plakát szerint:
péntek 19-től:
Wild Horses, Winnetou Jr., Blackriders (ők nagyon jók, most is voltak a szegedi countryfesztiválon. Ja, ez utóbbi 12-14-én volt. Én is csak 12-én reggel tudtam meg, de amilyen őrült vagyok, az erdélyi nyaralásomat megszakítva 12 órát utazva rohantam a Kárpátokból Szegedre, hogy a Rivert meghallgathassam. Nálam ők verik a Bojtorjánt is, pedig ez nagy szó!!! Igaz, egyik kicsit más stílus...), Makó Béla és a Crossbow, Blue Gaz, Legendary DAltons (Európa legjobb Rockabilly bandája a plakát szerint).

Szombat este:
Oklahoma (Pomázi Zoli szerint jók, steelgitárosuk is van), Budapest Country Band, Westernboogie, Új Bojtorján, Country Session.
Plusz a Creeting Shadows írtánc-együttes bemutatója.

Én csak szombat estére tudok menni, de akkor este bookworm legnagyobb örömére Bojtorján-dalokat lehet hallani az "Új Bojtorján" nevű zenekartól. (A névválasztás jogprobléma miatt van, valójában öreg motorosok a tagok.)
A jelenlegi felállás Pomázi Zoli (gitár+ének), Barna "Csibi" Zoli (dob, vokál), Vörös Andor (steel-gitár, tangóharmónika, ének) a régi Bojtorján alapemberei. Basszusgitározik Bordács Attila (vokál), és van egy fiatal szólógitáros-énekes srác, akinek olyan "egyszerű" neve van, hogy mindig elfelejtem. :)
A fiúk legkorábban 9-kor kezdhetnek, mert előtte Kapuváron (vagy Kaposvárott?? Már elfelejtettem) játszanak délután.

A fesztivál idén már 7x lesz, én már az elsőn is ott voltam. Akkor egy kb. 4x3 méteres színpad volt és néhány pad a nézőknek. De Buchwart Laci (ex-Bojtorján) kitartó ügyködésének köszönhetően felfejlődött a dolog.
Várhatóan újra kinyit a mozgó Fonográf-lemezbolt is!

Viszont nem 27-28-án lesz a fesztivál, hanem 26-27-én, azaz péntek-szombaton!!!

Ha valaki meg akar keresni, egy nagy embert keressen. Ez alapján meg szoktak találni :))))

Na, még 1x üdv mindenkinek! Tali Gárdonyban!

Előzmény: Old Cowboy (7)