sumo Creative Commons License 2002.07.18 0 0 3761
Hello mikimaus!
NEM VAGYOK MATÁVOS! De azt látni kellene, hogy - nem abszolút számokban, de a többi szolgáltatóhoz viszonyítva - a Matáv a legelső szolgáltató.
Hát éppen ez az kedves miki,a "legelső" szolgáltatónak jol felfogott érdeke lenne, hogy elégedett kuncsaftjai legyenek. A matáv végtelen telhetetlensége, hazudozásai és következetlensége annyira hitelvesztő, hogy már csak új névvel, új vezetéssel és egy felhasználóbarát üzletpolitikával lehetne jó útra terelni az elrontott dolgokat sok-sok idő alatt.
Az erőfölénnyel visszaélés minden felhasználóban visszatetszést kelt, és már egy "édesgető" üzletpolitikával sem szerezheti vissza az elveszett "god will"-jét.
Ha a matáv eltűnik (aminek - Isten ne adja, de a DT helyzete alapján egy vissza-államosodás folytán! - 0-nál nem is kicsivel nagyobb a valószínűsége), akkor ki akadályozza meg a többi piaci szereplőt, hogy még jobban kiszúrjon Veled?! Egy korrekt hírközlési törvény!
Az információ nem lehet teljes mértékben a "szabad verseny prédája". Minden állampolgárnak joga van az információhoz, és ezt olyan áron kell elérni tudnia, amelyet adott ország jövedelmi viszonyai lehetővé tesznek.Ha másképpen nem megy akkor állami hozzájárulás mellett.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ez a Matáv-anyázás lassan ugyanolyan, mint a fidesz-miép féle kommunistázás: már senkit sem érdekel, hogy eltelt 20-40 év, ugyanúgy anyáznak, mintha Kádár lenne fent:(
Hááát nem egészen, de, ha TE úgy látod.

Kedves miki! Neked jogod van szeretni a matávot, nekem és azoknak a rengetegeknek, akik csalódtak benne, nekünk jogunk van útálni matávot
Ez a Matáv nem AZ a Matáv!
Hát nem mindegy, hogy ez melyik matáv? A zsebünkön, a gépi hangú lelketlen ügyintézésen, a végtelen harácsoláson, a szenvtelen és bádogarcú hazudozáson minden ki tudja, akit érint, hogy ez a matáv melyik matáv.
Én kitagadtam a matávot és ha elfogadom is, azt csupán kényszerből teszem. Remélem tesznek róla, akiket illet, hogy ez a lehető legrövidebb ideig tartson.
kiváló tisztelettel: sumo

Előzmény: Törölt nick (3758)