BahnScorper Creative Commons License 2002.07.18 0 0 115
4 oktáv? Akárhogy is, ha egy 24 Hours Ago után egy Alone You Breathe meg sem kottyan neki, akkor az fényes bizonyíték lenne... :-)))))))

Mellesleg ha nem akar Jon mindenáron magas hangon énekelni, akkor nagyon szép dolgokra képes (ld. Morphine Child vagy Back To A Reason).

Egyébként meg sziti kollégának köszönhetően sikerült végre Trans-Siberian Orchestra albumhoz is hozzájutni! A Beethoven's Last Night! Kegyetlen jó! Ott a helye a három monumentális Sava-album (Handful Of Rain, Dead Winter, Magellan) mellett! Azt nem tudom, ki énekli Beethoven szövegeit, szerintem nem Zak, mert annál mélyebb. Ha tényleg nem Zak, akkor ezt az ipsét kellett volna a helyére hozni. Habár a Twist-et alakító meg Jon-ra emlékeztet... a TSO-honlapon meg nincs arról szó, kik énekelnek. Mert az énekes csaj is nagyon tud, én alapjában véve hímsoviniszta vagyok énekesek terén :-))))) de ez még engem is meggyőzött...

Ami az elején zavaró volt, hogy csak a második felében jelentek meg a jó kis visító gitárszólók, de előtte a sok zongora meg klasszikus rész... csodás ez is!

Egyébként meg legyen má' augusztus 5.!!!

Előzmény: Artension (114)