1. Na, már kisbetűvel irod a nevem?
Az Animás feldolgozás valóban szar (mondjuk nekem amúgy sem jön be a zenéjük), de van különbség aközött, hogy valaki feldolgozza, meg aközött, hogy valaki énekli.
2.Egyetlen egy darab törvénytelen demonstráció volt a közelmúltban. Bocs, az Köztársaság térivel kettő. Szal nem ez a jellemző. Hm, szóval aki elitéli a tüntetéseket az tisztességes ember, aki elmegy az nem? Ki vagy te,hogy ezt eldöntsd? Én tisztességes embernek érzem magam, pedig ott voltam az Erzsébet-hidon. Igaz mire odaértem a fő bulinak már vége volt:-)
3. Nézd én úgy látom, hogy eddig veszélyben sem volt az alkotmányos rend. És ezután sem lesz. Lehet,hogy a rendet inkább a rendőröktől kellene félteni (gyk: a hidat kb 15 perc alatt le lehetett volna takaritani, ha a Kossuth térre a 300 tüntető mellé nem vonul ki 200 rendőr, akkor ötre már nincs ott senki). Ja meg a médiáktól.
4. Forradalom: egy forradalom nem csak fegyveres felkelést jelenthet. Próbálj meg néha átvitt értelemben is gondolkodni. Vagy te ha olyat mondasz dühödben, hogy kurva anyád, akkor valóban azt is gondolod, hogy kurva az anyja?
5.Ki akarta? Áruld már el, mert én, aki nem csak a fotelből követte az eseményeket nem tudom. A helyszinen nem hangzott el semmiféle forradalmi felhivás. Hacsak a Nemzeti dal elszavalása nem számit annak.
6. Érdekes, akkor te azt épp nem láttad a tévében, amikor egy rendőr fegyvert rántott. Hm..
Nem járok főiskolára(illetve bocs Repülőtiszti Főiskolás éveimben is tanultam matekot), és már papirom van arról, hogy nem kell tudnom a matekot (Műegyetemi matek szigorlat).
7.Nem csuktam be a szemem. Bár tudom, hogy minden rendezvényen ahol ott vagyok van egy szélsőjobboldali csürhe is, csak én nem találkozom velük soha. (persze természetesen barmok mindig vannak, a kamerának meg ez az eladható, de hamar lehurrogja őket a tömeg)
8.Kedves, ezt nem a tévé adta, hanem kb másfél méterre tőlem történt a Kossuth téren délután fél háromkor a rendőrök első erőfitogtatásán. És az illetőnél nem volt zászló, mindössze talán annyi volt a büne, hogy nagydarab volt. Nem baj, hárman összeverték, majd elvitték.
9.A nénit ütötték. Ő előtte nem ütött senkit, vagy ha igen, hát talán meg lehet állitani gumibot nélkül is...
10.Azért ne nézzél már ennyire le, nem gondolsz egy kicsit sokat magadról? Még az is lehet, hogy előbb tanultam jogot, mint te...
11. Ejjejejj, előbb volt nagyobb a pofád, mint kellett volna. Képzeld én már 16 éves korom előtt is dolgoztam, sőt most is dolgozom, s nem holmi főiskola mellett, hanem a BME nappali mellett... Sőt, én még gyereket is neveltem (nem a sajátomat).
amúgy meg az érettség szinvonala nem attól függ, hogy ki hány évet dolgozott. Nálunk az apám a legnagyobb gyerek a családban.
Te komolyan azt hitted rólam, hogy egy elkényeztetett városi úrilány vagyok?:-) Ejnye.