bubis Creative Commons License 2002.07.16 0 0 351
Szia!

Ninja nem az a tag véletlenül, aki...

Hmmm, nem tudom. 60Hz-es IFLI nezot csinalt C128-ra, de mas hasonlorol nem tudok. Azert annyira nem ismerem a C64-es scenet.

Ja. Ez lehet pozitív vagy negatív kicsengésű, de a puszta tény az az hogy AntIQ-n mindenképp ott leszek ;-) (ha lesz).

Ugy tudom, hogy lesz. Az EstFM-ben egy hete volt egy musor, ami alapjan ez biztosnak tunik. En nem biztos, hogy megyek, de egy kisebb demot szerintem lehet, hogy kuldok. Egyebkent www.antiq.hu.

A PC scene úgy látom mélyponton van (nem véletlenül ritkultak meg a nagy party-k... :-/). Kiégett, kifutotta magát. Ehhez képest, 8-bites gépre demót írni úgy tűnik megint kihívás :-).

Marha nagy kihivas! En atneztem kb 94-tol a jelentosabb partyk anyagait, hogy tudjam mit csinaltak mar meg, es hogy tanuljak. Hat dobbenet! Aztan kitalaltam nehany dolgot, amirol ugy tunt, hogy meg nem csinalta meg senki. Hat ezek tobbsegerol kiderult, hogy bizony megcsinaltak! Most a Flag-en peldaul a demovetites kozben kellet rajonnom, hogy korbefordulos tunel (amit talan mar mutattam) is van mar C64-en. Igaz, hogy nem sotetedik el az alagut vege (fog, azaz kod), de van ilyen. Szoval csak azt mondhatom el, hogy tovabbfejlesztettem. Na jo, mondjuk nalam van fog is, es a tunel nem csak egy tengely korul forog, hanem teljesen szabadon, de akkor is. :) Szoval ez a gep igazi kihivas! Itt aztan meg lehet mutatni az embernek, hogy mit tud! Nincs izomgep, ami mindent kiszamol!

Udv!
Andras

Előzmény: TLCCNS (350)