mindjart befejezem a
lopakodo arnyakat, es azt kell mondanom, hogy igencsak klassz! tobb, mint a konyv 2/3-a bejott, ami igencsak ritka nalam antologiak eseteben. szoval lehet keresni az antikban (penteken lattam egyet a helyiben), aztan jol elolvasni! (bone, van benne lovecraft is! :))
xhris: jovanna, mondtam, hogy hulye vagyok :)
sti: na, csakhogy! :) voltam penteken boltban, igy - ha a ma kivegzendo lopakodo arnyakat nem szamolom -, 13 konyv van, amig el nem kezdem kinget. a dt4 a vegen van, tehat majdnem 20. persze addig sok konyv megjelenik meg, ugyhogy messze van meg nagyon...
uj konyvekrol nem tudok semmit, csak az elveszett muveirol - jol kitargyaltuk :)
simpsons-rol szinten fogalmam sincs, de ugy tunik, mar hetvegen is ismetelnek (legalabbis 2 hete az volt), ugyhogy kezdheted figyelni, mar csak hetek kerdese szerintem.
amit tudok, az fent van a hq-n (kiveve, ami a frissites ota lett :)) on writing akkor lesz magyarul, ha mar minden regenyt es novellaskotetet kihoztak europaek, de mivel king folyamatosan irja oket, eleg erdekes lesz... wolves of calla aprilisban nemetorszagban, a riding the bullet meg majd benne lesz a magyar eventualban nyilvan.
a lost workot, mint konyvet pedig senki nem szidta, ha jol remlik, szerintem is fantasztikus, csak a magyar kiadast csesztek el. olyan meg nincs, hogy nem tudod megszerezni. jarj a konyvesboltok nyakara, vagy rendeld meg online (libri, alexandra...)