paja001 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 topiknyitó
Tiltakozom a Heine-Medin újbóli terjesztése ellen! A híradóban bejelentették: "Amerikai tudósok egy csoportja létrehozta azt a vírust - mesterségesen -, amely a "gyermekbénulást" okozza. Felháborítónak tartom, hogy azzal szórakozzon néhány ember, hogy bebizonyítsa, hogy ők milyen rettenetes fegyverrel rendelkeznek. Számomra aki az 50-es években elkaptam ezt a betegséget - és életem végéig viszem, ugyanis gyógymód az nem létezik - újra terjeszthető lesz a földön. Európa már átesett azon, hogy szabadon terjedjen ez a betegség és emberek ezreinek tegye tönkre az egész életét, most lehetővé teszik majd gyermekek megbetegedését.

Felháborító hozzáállás, hogy bizonyítom, hogy lehet biológiailag újra feltámasztani, olyan betegségeket, melyeket sikerült megállítani.

Az ilyenek nem biológusok. Az emberiségellenes tevékenységet egyszer és mindenkorra be kéne tiltani. Külön törvényeket kellene az ilyen emberek ellen hozni.

Hálistennek az 1960-as évektől nincs ilyen megbetegedés, most miért kell újra indítani?

Kérem a T. Topicolókat, hogy tiltakozásomat támogassák, mert egy ilyen "felfedezésnek" az elkövetkezendőkben születendő gyermekek látják kárát!