rejuci
2002.07.11
|
|
0 0
9
|
Üdv mindenkinek!
Előrebocsátom, hogy igen ritkán írok a fórumba, viszont naponta (és régóta) olvasom nem kevés ideig. Azért mondom ezt, mert szeretném megelőzni a vádaskodást, miszerint én vadiúj lennék itt. Nem így van.
Kedves gárfild! Kicsit sajnálom, hogy ezt a nevet választottad, mert az "igazi" Garfield-et nagyon csípem! :o) Bocs, de téged már kevésbé a hozzászólásaid alapján. A múlt héten már írtam valamelyik topicba a Pokorni ügyről, hogy én mit gondolok róla. Nos, bár távol áll tőlem az SZDSZ, mégis, ma meglepetéssel olvastam Eörsi Mátyás nyilatkozatát erről és bizony, minha én magam mondtam volna! Én is azt kifogásoltam az említett beírásomban, hogy enyhén szólva nem logikus a félig-meddig lemondása. Mert pl. arra is hivatkozik, hogy nem tudná elviselni, ha a parlamentben szóba hoznák az édesapját. (Gondolom tudod miről van szó.) Mint pártelnök nem viselné el, mint képviselő igen?! Egyébként nem hinném, hogy bárki erre vetemedne, no de az általa vélt lehetőség akkor is fennáll, akármilyen pozícióban ül ott. Nem? Máskülönben nekem is az a véleményem, hogy emiatt teljesen szükségtelen volt lemondania, mégis örülök neki. Ez az ember teljesen lejáratta magát, kár érte... |
Előzmény: gárfild (7)
|
|