TLCCNS Creative Commons License 2002.07.11 0 0 328
> Hat akkor te elobb jarsz mint en. Azt hittem en csinalom majd az elso oldalso keret leszedest, mert meg soha nem lattam ilyet. :)

Larry programja egy multicolor amerikai sast dobott fel a képernyőre (full screen, csak alul volt néhány üres sor ;-)), a pic konvertált, csak nem volt a prg stabil (nem volt még pontos időzítés :-/), ez kb, '96-os lehet? Asszem neki jött össze először.

> Egyebkent eppen oda jutottam (es asszem ezt le is irtem itt), hogy a $ff1e-t kellene megpiszkalni. No az viszont lehet, hogy nem jut eszembe, hogy a karakteres es bitkepes uzemmod kozott ilyen kulonbseg van, es feladom.

Nekem sem jutott eszembe; inkább "próba cseresznye" (mint minden más ezen a gépen). Bejött. Azt már korábban tudtam hogy a bitmapet viszonylag egyszerűen el lehet mozgatni regiszter-manipulációval (a karakterest -- azaz a szín-ramot nem :-( ), gondoltam akkor csak összejön valami hasonló itt is :-).

> Egyebkent honnan lehet valami pontosabbant tudni az idozitesekrol. Peldaul nagyon erdekelne, hogy egy badlinenal mikor fogja a TED a buszt hasonlok.

Pár éve készítettem egy diagot. Valahol megvan (keress a plus4@c64.rulez.org listaarchívban, hirtelen nem tudom hol lehet megtalálni de majd valaki tudja). Crown is foglalkozott a dologgal, az ő diagjai részletesebbek (egy csomó képgenerálás-esemény pontos pozícióját megkereste), ez is ott kell hogy legyen valahol az archívban.

L.

Előzmény: bubis (325)