Bigjoe Creative Commons License 2002.07.11 0 0 1647
SK:
"Hány kilométert mentek egy nap? Én most elég lassú voltam ezzel a zsákkal, de ha nem nagyon távoliak az értékek, esetleg társulhatnánk... Lehet, hogy még a héten elindulok megint, de egyelőre nincs konkrétum."

Joe: hát most az első nap 28 körül volt, de aztán 20-22 a többi napon. Általában nagy zsákkal mindig ennyit teszünk meg, nehéz járási viszonyok közt, meg ha korán sötétedik, akkor kevesebbet (az OKT-n saját kárunkon jöttünk rá, h télen máshogy kell igencsak számolni). Meg rohanni se akarunk, mert "hazánk tájainak, emberi alkotásainak, történelmének és népének alaposabb megismerését segíti elő a természetjárás keretében ez a mozgalom":) - ez ugyan a nagykék borítóján van, de maradéktalanul igaz a Rokira is. Szóval, az érdekesebb tájakon lassabban járunk, többfelé szétnézünk esetleg, vagy beiktatunk plusz napot, viszont Abaliget után asszem sietni fogunk egy ideig. Ja, és van egy hölgy is a társaságunkban, aki, dicsőségére legyen mondva, zokszó nélkül jön velünk mindenfelé, és még egyszer sem tört ki hisztis rohamban. Visszafojtotta, hehe.
Szóval, SK, nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem távoliak az értékeink, meg a túrabeosztásunk, a remélem, Te is így gondolod?! Tehát: semmi akadálya a társulásnak!

Váci:
"Ha folytatjátok a Dél-Dunántúli kéket, 1-1 napra szivesen csatlakoznék (Pécsett lakom). Ha "beférek a társaságba", kérlek, irjatok ide, vagy küldjetek mail-t. Köszi!"

Joe:
persze! (jó Neked h pécsi vagy! Nem kell messzire menni ezekhez az őrült jó helyekhez. Bármikor kiruccanhatsz csak úgy a Héthárs-pihenőhöz...)

Egyébként, most épp úgy tűnik, hogy holnap hajnalban - talán - nekivágunk a folytatásnak.
Délelőtt még úgy volt, h Prágába megyünk, de azóta borultak a dolgok.
Inkább DDK, így olvasom is SK beszámolóját, jegyzetelek, számolok, majd kiesik a szemem:)
Kissé képlékeny a program, én 7 napot szánok most rá, a többieket meg majd erőszakkal ráveszem, hogy szánjanak ennyit ők is. Meglátjuk, meddig jutunk el, az én szemeim előtt csakis Kaposmérő lebeg. Akkor már lenne egy tekintélyes százalékunk a távból, és meglenne a "valamit leraktunk már belőle az asztalra" érzés.

SK, Te mikor folytatnád Abaligetről? Mi - ha minden igaz, már nem merek biztosra írni semmit - péntek reggel indulunk Mecseknádasdról.

joe éjszakát

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (1599)