tacsa Creative Commons License 2002.07.11 0 0 67
Kedves cucu!

Abban, amit leírtam, nem igazán van jópofizás,azt gondolom, ez nem az a topic, ahol nagyon lehet jópofizni, mert amiről beszélgetünk , az legkevésbé sem vicces. Máskérdés, hogy jó lenne, ha jól kiröhöghetnénk saját magunkat saját magunkon, de ehhez még annyira sem vagyunk alkalmasak , mint a kultúrált vitára sokszor.

Sanda szándékot meg ne feltételezz, mert mi a fenének sandáztam volna egy olyan topicot, amelyik az "oldalak" közötti nyílt párbeszéd fontosságát próbálja érzékeltetni. Vagy ez volt a sanda benne? Aztán majd jól megmondom ....-))

Amit leírtam, azért írtam, mert próbáltam megértetni: nem csak az egyik oldal tud ilyen vagy olyan történeteket elmondani, hanem akár mindkettő. De az értelmes választópolgár szavazata úgy és akként került be a szavazóládába, ahogy az meg kellett történjen. Aki képtelen volt megérteni, hogy hol kell pecsét, és hol nem aláírás, az lehet, nem volt elég érett arra sem, hogy szavazzon.

Ez most nem a szándékos csalásra vonatkozott, arra csak azt tudom mondani, hogy az összes párt ott volt képviseletileg, itt már nem a mezei választókról szólhatna a dolog, ha nem számláltak volna mindenütt többször, ahol közeli eredmények voltak.

Előzmény: cucu (65)