Ittse Creative Commons License 2002.07.09 0 0 481
"mindenhol vannak hülyék" Szentigaz.
Például az a hülye épp a Kossuth téren, a Mezőügyi Minisztérium elött mondta a TV2 riporterének, hogy majd a tömeg jól szétveri azt a rohadt székházukat és volt már egyszer ötvenhat... :-)))

Elnézést kérek, ha néha néha hüjeségeket beszélnék, de csak amolyan kocapolitikus vagyok: igazából nem sokat foglalkozom ezzel, de néha megnézek egy-két műsort és elolvasok pár cikket.

Épp ma reggel hallottam egy érdekességet: ha jól értettem a műsorvezető szavait, akkor a választás lebonyolítása után a belügyminiszternek be kellett nyújtania egy beszámolót a parlament elé, s ő meg is tette. A parlament meghallgatta és a kormányoldal (az akkori ellenzékkel karöltve) elfogadta a beszámolót.
Most akkor nem értem a FIDESZ+MDF+MIÉP újraszámlálási szövetséget: ha egyszer a saját belügyminiszterük megvizsgálta a választás folyamatát, azt rendben lévőnek találta, benyújtotta a Parlament elé, s a honatyák és honanyák azt rendben lévőnek találták és elfogadták, akkor minek "záródott le" az Erzsébet híd és aztán minek sétált végig a tömeg a városon?
Ha a fent említett szövetség saját emberei úgy nyilatkoztak a parlament és az ország nyílvánossága elött, hogy minden OK, akkor miről is beszélünk? Segíts lszi, mert ezt tényleg nem értem.

i

Előzmény: Ódri (480)