Mr Spock Creative Commons License 2002.07.09 0 0 1004
Kedves JFEry,

Jó gyorsan odanyúlsz és a kezed, karod harminc liter levegőt meglök. Az ujjaidnak csak fenn kell tartani az áramlatot! Ezt ismerem,próbálom elkerülni!

Legyszives nezd meg megegyszer. Szandekosan, tudatosan, eppen azert hogy elkeruljem a fentemlitett jelenseget, lassan nyulok oda. Es utana a kijelzon lathatod, hogy gyorsul a kerek, nem csak fenntartasrol van szo.
Egyebkent ez nekem is mar eszembe jutott (az odanyulas szerepe), hiszen gyakran van hogy gyorsan elindul a kerek es utana lelassul. Ugyhogy szandekosan ezzel is kiserleteztem. Akkor amikor "nem forog a kerek" vagy nagyon lassan csak, akkor nyugodtan oda lehet nyulni akarmilyen sebesseggel, a kerek nem kap egy "lokest". Ugyanakkor, amikor nagyonis forog a kerek, akkor tenyleg ugy tunik, mintha az odanyulas szerepet jatszana, olyannyira, hogy neha egy "imbolygas" szeru, fuggoleges iranyu "lokodes" figyelheto meg. De ez nincs jelen akkor, ha utana nem forog a kerek.

Nem tudom, hogy a fészkesfenében kellene még kérnem, hogy valaki is reagáljon a 963-ra!

Teljesen igazad van a 963-ban. Ha visszamesz a beszelgetes azon pontjara ahol beleptem, ott en nagyjabol ugyanezt javasoltam. Ez lenne a tokeletes kiserlet.

Nem nagy ügy az egész, akár el is felejthetjük! Egelyt, a kerekét stb... De én itt jobban érzem magam mint a TV elött!

Hehehe....igy van, nalam is.

Gabor

Előzmény: JFEry (993)