Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.07.09 0 0 1630
Csanyilaci
Nem hiszem, hogy nagyon rentábilis lenne a dolog... Hány vevő lenne még rá?
Sajnos fényképek eddig nincsenek és nem is biztos, hogy lesznek, mert egy kiló a fényképezőgépem, és elkeseredettem igyekszem csökkenteni a zsák súlyát.

Larzen
Kösz a linket. Sajnos ott is csak a _Somogy_ megyei szakasz linkje van, továbbá az AKT Csongrád és HB megyei része. Ha rosszmájú akarok lenni, azt mondom, hogy az van meg nekik ebben a táblázatban, amit Hevesi Zoltán, a Somogy megyeiek hiperaktív mindenese megcsinált, illetve összeszedett. Elég ciki, hogy a Baranya megyei honlapon a somogyi szakasz fent van, a baranyairól meg egy kukk sincs.

Güsziológus
Köszönöm a segítségedet, és természetesen olvastam az előző hozzászólásodat is!
Az általad felfedezett ellentmondásnak három oka lehet. :-)
1. modem
2. Az a gomb (szállások) nekem nem jelent meg. Talán az is a felső sorban a flash animációknál van? Mondtam, hogy az nem jön be, csak alul a szakágak. Szép dolog a flash, de én csak díszítésre használnám, nem pedig információk elrejtésére, mert sok hely van még, ahol nem jön be... És ha nem jön be, akkor még annyira sem, mint a grafikus link.
3. Igazából nem is a szállások érdekeltek (főleg nem utólag), hanem az útvonalleírások, pecséthelyek, szóval kb. az, ami a somogyiaknál van. (Megjegyzem, az ő útleírások is nagyrészt K-NY irányú. :-)) Telefonálni meg egyáltalán nem akartam a kulcsosházba.
A képét meg nem kerestem, csak belebotlottam, de most már majd megnézem a többit is este. Még egy hónapig internetezhetek éjszakánként viszonylag szabadon... De a jelenleg böngészésre használt gépem lehetőségei egyelőre korlátokat szabnak ennek is.
Meg tudnád adni a baranyai elnök nevét? Holnap belátogatok a munkahelyemre, akkor beszélnék vele igazolás-ügyben, itthonról nem szívesen telefonálgatok Baranyába. Erre való a melóhely. :-)