JFEry Creative Commons License 2002.07.09 0 0 1000
JA igen. Ezt még az irodámban a "fluid áramlásra" rákeresve dobta ki a google:

itt a link akit érdekel: http://216.239.51.100/search?q=cache:Sp5X6fO0MVcC:www.c3.hu/scripta/balkon/98/05/06szeg.htm+fluid+áramlás&hl=hu&ie=UTF-8

amit mutatni akartam:
"Õ a párizsi Salpetriere idegkórház legendás orvosának, az amúgy a hisztériát mesterien fényképezõ Charcot-nak javaslatára a kezelésben hipnózist alkalmazott. Közvetlenül a halála elõtt (1897) kezdett foglalkozni az ujjakból kiinduló fluidáramlással is. Ebben az évben nagy vita kerekedett az életfluidum képviselõi és a fotográfusok között, akik a lemezen rögzülõ nyomokat hõvel, izzadtsággal, látens zavarodottsággal, vagy egyszerûen szakszerûtlen elõhívással indokolták. Különbség volt az élõ és a halott kéz között, de 35 celsius fokra melegítve még ennél is jelentkezett az áramlás. Ujjszerûen kiképzett, melegvízzel töltött csövekkel ugyanazt a hatást hozták létre, mint amit az áramlás-elmélet harcosainak keze is okozott az emulzión. A vita a francia sajtóban kölcsönös gyalázkodásba fulladt. Most látható egy halott amputált kezének fotója is, amelyekkel a „leleplezõ" kísérleteket folytatták. "

itt a kéz:
http://www.c3.hu/scripta/balkon/98/05/06kez.jpg

Ez nekem azt mondja, hogy a téma kőr, amit túrunk(túrok, aki sértődne) több mint 100 éve is dokumentált! Kéretik az áthallásokat és párhuzamokat felfedezni!

császtok!

figyelek tovább

JF

Előzmény: JFEry (999)