Nincs véletlenül egy felesleges géped?:-)))
Igen ott voltam. Illetve az Astoriás bulinál már nem, azt a barátaim beszámolójából ismerem, rögtön felhivtak utána, hogy mi volt. Hát nem tudom, amikor tőlem másfél méterre ütött három rendőr egy embert, akkor nem éreztem őket beszarinak. Persze végülis igen, mert az egy-egy elleni küzdelmet nem merték vállalni:-))) A Wittner Mária mellett álló öreg néninek se nyilván magától lesz tiszta kék-zöld a karja. Amúgy a Kossuth téren a világon senki se provokálta őket. A legdurvább kiabalások a következők voltak: "Magyar nem üt magyart" illetve "Magyar rendőr velünk van". A hazaárulózás a legelején hangzott el, amikor az első egység megérkezett úgy fél három körül. De utána több nem volt. Ja és volt egy szép volt fiúk, miután kiemeltek valakit a tömegből és elvitték. (azt nem tudom, hogy az illető mit csinált, épp nem arra figyeltem.)
Szal pl a tv2-s hazugság szerinti káromkodó, provokáló tömeg nem igaz.
A Hetet kellett volna nézned, ők jól nyomták vasárnap:-)) Remélem nem rúgják ki őket érte. Bár ők is csúsztattak még az övüké volt a leghitelesebb beszámoló. A kereskedelmi médiákban rosszabbak voltunk, mint a globalizáció ellen tüntetők. (mi nem mentünk neki a rendőröknek, nem dobáltunk köveket, semmi. Békés, nyugodt tömeg volt. Volt egy csomó gyerek is, meg idős is. Kedélyes beszélgettünk és énekelgettünk, kb 10 percenként hangzott fel egy-egy rigmus: újraszámlálást, d-209 mondjom le, ilyesmi.)
Hm, akkor kérdezd meg a főrendőr barátodat, hogy miért éhségsztrájkolhatnak heteken át, s miért nem viszik el őket?? Amúgy valóban nem állandó, mert hetente meg kell újitaniuk:-)))
Valóban fenékbe rúghat, csak azért van egy határ. Pl nem fogok fegyvert egy fegyvertelen tüntetőre... Vagy a hetvenéves nénit nem gumibotozom meg, mert a pajzsommal is arébb tudom tolni... Vagy nem ütünk hárman egy már földön fekvő embert... Vagy ha ilyet teszek, akkor nem állitom utána a tévében belehazudva az arcomba, hogy humánus volt a fellépésünk.
Ezek a felmérések hülyeségek:-)) Pláne, ha a neten vagy valamelyik tévében láttad.
Látszik, hogy csak Népszabit meg Hvgt olvasol:-)) Direkt hangsúlyozták, hogy legitimnek ismerik el a mostani kormányt és az újraszámlálás nem változtatja meg az eredményt. Ez csak erkölcsileg jelentene valamit. Na ez politikai lépés, igaziból senki nem erőltette túlzottan a számolgatást, hiszen nem változtat semmin.
A Fidesz-Mdf szövetség meg idén nyert, mégse ők kormányoznak, szal ez nem jelent semmit:-))) Az a lényeg, hogy mely pártok tudnak kormányt alakitani.
Látszik, hogy nem voltál még jobbos rendezvényen. Agressziv, örjöngő emberek nem nagyon vannak (persze természetesen mindenhol vannak hülyék).