Ittse Creative Commons License 2002.07.08 0 0 479
Üdv újra itt! :-*

A Mérleges topikba már be se nézek: kész állóhajó! :))) Néha belesnek a "rokonok", de annyi...

Látom, hogy egyes szám első személyben írsz. Ezek szerint ott voltál végig? Én több helyen néztem összefoglalót, da valahogy mindenhol a rendőrök voltak besz@rva, nem mertek egy igazán nagyot odaütni senkinek. Láttam olyat is, hogy egy 60+ éves bácsikát két rendőr hanyattlökött a pajzsával (ez már a Parlament elött volt), de egy másik híradás korábbról mutatta a dolgot és látszott, hogy a bátyó lépett oda hozzájuk és kezdte el lökdösni a rendőröket. És a rendőrök a Hídi Csata után nem tudhatták, hogy mit lesz a Parlament elött.

Persze lehet, hogy a teljes magyar vizuális média, ATV-től Zenitig az MSZP zsebében van, de ezt nehéz elhinni. :-)))

Megkérdeztem egy főrendőr ismerőst és azt mondta, hogy nem létezik "állandó engedély". Ezeket mindig alkalmilag adják ki, egy bizonyos "rendezvényre". Aki azt mondja, hogy neki ilyenje van (nem Rád gondolok, hanem a Lelkiismeretesekre), az vetít.

Részlet a Gyülekezési törvényből, szabad szóhasználattal: ha odamész, ahova nincs engedélyed, és a rendőr azt mondja, hogy menj onnan, és te nem mész, akkor úgy fenékbe rúghat, hogy leég a hajad :-) Egyszerű, mint egy gumibot.

Láttam egy felmérést: hatvanvalahány százalék azt mondta, hogy nem voltak elég erélyesek, húszegynéhány arra szavazott, hogy helyesen jártak el, és csak tizen-x mondta, hogy túl kemények voltak. Ha a minta reprezentatívnak mondható, akkor szavazói bázisuknak megfelelő számban szerepeltek e felmérésben az érintett felek, és ha így van, akkor ez azt mutatja, hogy a jobboldali "elvtársak" sem értenek egyet a csütörtökön történtekkel.

Az az ATV-s újságíró Pokorni papával telibe trafált, de azt nem állította egy percig sem, hogy Viktor a másik, akiről beszélt. Remélem teríti majd a lapjait.
Pokorni távozását sajnálom, bár sosem kedveltem igazán: nagyo okos embernek tartom, de rettenetesen túljátszott, modoros stílusa van.

"eleve úgy akarta a Fidesz, hogy az eredmény marad, tehát bármi jön ki, nem változik semmi. " Ezt nem értem. A FIDESZ úgy akarja újraszámoltatni a szavazatokat, hogy ha kiderül, hogy ők kaptak többb szavazatot, akkor se változzon semmi? Annyit mondanának, hogy íme, igazunk volt?

Kár, hogy nincsenek már meg az 1998-as választások szavazatai: azt is újra kellene számlálni, mert hiába kapott annak idejény százvalahány-ezer szavazattal többet az MSZP, mint a FIGYUZZ, mégis ellenzékbe szorult :-))))))

Ha nem úgy csaltak, hogy az MSZP-nek többet írtak, mint amennyi volt, akkor hogyan? Eltüntettek FIDESZ-szavazatokat? De akkor azok most honnan kerülnének elő? Vagy SZDSZ-esnek írták a MIÉP-eseket? És ha tudod, hogy csaltak, miért nem mondod el egy nagyhangú (kormányellenes) tollnoknak, hogy hogyan s miként? :-))))))

Szerintem Magyarországon senkinek sem lenne szabad ilyen megmozdulásokat tartania. Annyi az agyatlan barom a nép között, hogy elkerülhetetlennek látom, hogy ne csapna át valami fékevesztett örjöngésbe egy ilyen megmozdulás. A hírekben mindenhol ott volt a hüjegyerek, aki ki akarta szedni a villamosvezetőt a fülkéből, a vén barom, aki azt üvöltözte, hogy majd jól szétverjük a TV2-t és az lesz majd, mint 56-ban a tévé székházánál, meg a kukaborogató huligánok. És mindezekenk Viktor adta a szájukba, hogy Hajrá Magyarország!

Legközelebb a Politika-fórumban találjuk majd a Francoforumot :)

i

Előzmény: Ódri (478)