kis pimasz Creative Commons License 2002.07.08 0 0 154
Szia krifa!

1. Ezzel nem mondtál újat, vagyunk még így ezzel majdnem tízmillióan ebben az országban.
2. Az autópályapénzekenOrbánék gyarapodtak az adófizetők kárára. Tudod, az a pénz tutira a magyar gazdaságban marad, amit a kormány meg tud spórolni azzal, hogy esetleg egy 30%-kal olcsóbb külföldi beruházónak adja a kivitelezést. Így pedig magánzsebekbe, meg off-shore cégekbe (lásd: állami gazdaságok bennfentes off-shore felvásárlása) folyt a közpénz.
Az ilyen magyar fővállalkozók preferálásával már tele van a nemi szervem.
Örülnék, ha kicsit részletesebben kifejtenéld, hgy milyen Fidesz által megkezdett építkezéseket állított le az MSZP? Ezügyben ugyanis valószínűleg alultájékozott vagyok.
Az egykori MSZMPs tapsbajnokok most ugyanúgy éltetik Orbánt saját pártjában, mint annak idején Kádárt, vagy Rákosit. Mindössze vannak, akik számára ez olyan kiábrándító igazság lenne, hogy inkább nem is akarják tudomásul venni. Túl egyszerű lenne az a képlet, amely szerint minden csúnya MSZMPs most az MSZPben van, a Fideszben pedig nincs egyetlen rovott múltú ember sem. Akkor ugyanis joggal merül fel a kérdés: hogyan lehet, hogy az MDF éppen a legelegánsabb Budai kerületekben tudott győzni, ha egyszer ott komcsik laknak? Ha meg nem komcsik, akkor hogyan és miből költözött hirtelen néhány év alatt minden egykoron üldözött ellenálló a XI-XII-II kerületekbe?
Gödör: Te ebből annyit akarsz látni, hogy az MSZP csak egy gödörre volt képes a város közepén, míg a Fidesz lám egy szép parkot épített oda. AZ már kevésbé kellemes talán, hogy az MSZP vállalta fel elsőnek a Nemzeti ügyét, és ez annyira övön alul jött a Fidesznek, a nemzet vezető erejének, hogy menten leállíttatta az egészet. Tudod, a gödör ettől volt gödör 3 éven át.
Erkölcs: azt mondod, egy tőről kell fakadnia, mint pl. a majom. Ebben igazad van. Ha Deutsch Tamásra és titkárnőjére gondolok, abban tényleg van valami csimpánzos. Azért mégsem gondolom, hogy a csimpánzokról, mint legkisebb közös többszörösről kéne erkölcsi példát vennie mindenkinek. Mint ahogy azt sem, hogy az erkölcs elvonatkoztatható a kultúrális közegtől.
"...miért mondod, azt akár melyik fideszes politikusra, hogy erkölcstelen, ha ő nem a Te házadban nevelkedett, akkor neki más az erkölcsös és kész."
Látod, pont ez a szomorú. Ugyanis ha nem is ugyanabban a házban, de ugyanabban a társadalomban szocializálódtunk. Joggal várható el, hogy a másik kihasználása, a gátlástalan lopások, a szándékos és manipulatív hazugságok sora ne legyen erkölcsösnek tekinthető. Függetlenül attól, hogy ki melyik házban született.

Nem untattál. Jót mulattam.

Előzmény: krifa (153)