alfredoo Creative Commons License 2002.07.07 0 0 273
geyza

th! ambivalens.

szakszeru. vegul is tetszik. 2x lattam. tomeg eltunt. de azert sokan vannak.

de

ennekem a koncepciom (azzal egyutt hogy a mostani nem rossz) az lenne hogy terror haza. minden terror haza. MINDEN TERROR HAZA. (tobbszor nem irom). kulfoldi terror egy szoba. magyar terror 2 szoba. es tudod mi lenne az en terror hazamban?

lenne keresztenyseg es boszorkanyok es reformatus papok a galyan. meg giordano bruno. lenne 2 szobaban voros csillag. a rekonstrualt(???) szerintem inkabb megalkotott pinceben nem a mostani kiallitas lenne. nem lenne benne olyan akasztofa ami nem volt ott. ha ott volt akkor maradhat. de szerintem nem volt ott. nem lenne benne azon szemelyek fenykepe akik nem voltak ott. ha ott voltak maradhatnak. szerintem nem voltak ott. a kiplakatolt szemelyek teljes anyagara szamitogepen ra lehetne keresni. ilyenek. ez ugyan mind hulyeseg de cf csak hulyeseget tud. lenne benne 2 szoba barna metely. lenne benne 1 szoba kambodzsa. lenne benne egy szoba hututuszi. lenne benne 1 szoba ormenyek. lenne benne egy szoba indianok. aboriginek. sok sok minden lenne benne.

cf stands by its story. copyright!

az elozo felvetesedre es tulreagalasra leirtam mindent amit akartam es tudtam. szerintem nem tulreagalas. es PONT a tulreagalas szoveg az a kettos merce amirol beszelek es amit nem ertesz meg. illetve nem kivansz megerteni. pont az hogy a kommunista diktaturat (gondolom) semmilyen kezdemenyezes szintjen SEM lennel hajlando megturni, a fasiszta, szelsojobboldali probalkozasokkal megertobbnek tunsz lenni. talan ertesz. foleg ha akarsz erteni!

pelda picit nagyon off. ateistakent itt es most nem erzem hogy annyi es olyan lehetosegeim lennenek mint pl a katolikusoknak. az elet minden teruleten. illetve en nemcsak hogy nem igy erzem hanem tudom is. peldaul semminemu ateista iskolarol nem tudok. nem tudok allami segitsegrol ilyen iskolak szamara. a semleges iskolak NEM ateista iskolak. reszemrol 1000%-os ateista vagyok. ha nincs igazam irdd meg mert ezen vivodok es nem biztos hogy igazam van. de ugy erzem.

Előzmény: Geyza (268)